Στην υπογραφή νέας συνεργασίας με την Alberta Gaming and Liquor Commission (AGLC) προχώρησε η SPIELO International, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Lottomatica.
Η συμφωνία αφορά στην ανάπτυξη από την SPIELO μιας λύσης «Player Experience» μέσω της Εφαρμογής Διαχείρισης Υπηρεσιών Προστιθέμενης Αξίας Παίκτη (Value-Added Player Services Manager Application) της SPIELO International, για το κεντρικό σύστημα INTELLIGEN™ των παιγνιομηχανών (VLTs) της AGLC. Η συγκεκριμένη λύση επελέγη στο πλαίσιο ανταγωνιστικής διαδικασίας προμήθειας.


«Είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι που μας δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστούμε με την AGLC, ώστε να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα του Κεντρικού Συστήματος INTELLIGEN™ της AGLC με την υλοποίηση της λύσης “Player Experience” που προσφέρουμε. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στην AGLC μελλοντικές δυνατότητες για αμφίδρομο δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ του φορέα εκμετάλλευσης και του παίκτη, καθώς και να ενισχύσουμε σημαντικά την ψυχαγωγική αξία του προγράμματος», δήλωσε ο Walter Bugno, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SPIELO International.


Η τεχνολογία που παρέχει η λύση «Player Experience» επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ του φορέα εκμετάλλευσης και του παίκτη, χρησιμοποιώντας ένα τμήμα της οθόνης ενός VLT, χωρίς να επηρεάζεται η εμφάνιση ή η λειτουργικότητα του βασικού παιγνίου. Με τη λύση «Player Experience», η AGLC θα μπορεί με την πάροδο του χρόνου, να ενισχύσει σημαντικά την αξία του υφιστάμενου προγράμματος παιγνίων της, καθώς και να επιτρέπει στον παίκτη να εξατομικεύει την προσωπική εμπειρία στοιχηματισμού.