Τεχνική Ολυμπιακή: Ανάκληση οικοδομικής άδειας του Πόρτο Καρράς

Τεχνική Ολυμπιακή:  Ανάκληση οικοδομικής άδειας του Πόρτο Καρράς

Στην ανάκληση της οικοδομικής άδειας της Πόρτο Καρράς για την ανέγερση πολυτελών κατοικιών στην περιοχή Πόρτο Καρράς Σιθνωνίας προέβη η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τεχνικής Ολυμπιακής. 

 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του Δήμου Πολυγύρου του Νομού Χαλκιδικής με την υπ. αρ. πρωτ. 2137/9.7.2012 απόφασή της προέβη σε ανάκληση της υπ. αριθμ. 199/2010 οικοδομικής άδειας ανέγερσης «Οικίσκων πολυτελείας κατοικιών με πισίνα και υπόγειο» στην περιοχή «Πόρτο Καρράς» Σιθωνίας της θυγατρικής Πόρτο Καρράς Α.Ε., με την αιτιολογία ότι η άδεια αυτή εκδόθηκε κατά παράβαση ουσιώδους τύπου της διαδικασίας έκδοσης και κατά παράβαση των ισχυουσών πολεοδομικών διατάξεων. 

 

Ωστόσο, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η εταιρεία θεωρεί ότι, για τους λόγους που αναλυτικά αναφέρονται στην από 23.11.2010 ανακοίνωσή της προς το επενδυτικό κοινό, η οικοδομική άδεια 199/2010 είναι απολύτως σύννομη, η δε εταιρεία Πόρτο Καρράς προτίθεται να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της για την ακύρωση της υπ. αρ. πρωτ. 2137/9.7.2012 απόφασης της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του Δήμου Πολυγύρου του Νομού Χαλκιδικής». 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο