Η SCA Hygiene Products, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της φιλοσοφίας της c/o Life (care of life), στηρίζει τις τρίτεκνες οικογένειες, μέσω της συνεργασίας της με τους σχετικούς συλλόγους σε Αθήνα και Περιφέρεια, για προσφορά βρεφικών πανών Libero σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, στα μέλη τους.

Η ενέργεια της εταιρείας ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2012 και θα διαρκέσει καθόλη τη διάρκεια του έτους. Ήδη η εταιρεία συνεργάζεται με 9 συλλόγους τρίτεκνων, τόσο στην ηπειρωτική όσο και στη νησιωτική Ελλάδα, συμπεριλαμβάνοντας τους Συλλόγους Αττικής, Περιστερίου, Κορίνθου, Τριπόλεως, Τρικάλων, Νάξου, Πάρου, Ηρακλείου και Χανίων Κρήτης. Στόχος είναι η επέκταση του προγράμματος και σε άλλες περιοχές της χώρας.


Ο Ιωάννης Κοττεάκος, Γενικός Διευθυντής SCA Hygiene Products δήλωσε σχετικά: «Η εταιρεία μας θέτει στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της το παιδί και τις ανάγκες του. Στις μέρες μας, περισσότερο από ποτέ οι επιχειρήσεις οφείλουν να αποδείξουν έμπρακτα τη μέριμνά τους για τις κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται στήριξη. Σε μία ιδιαίτερη οικονομική περίοδο για τη χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας να σταθούμε στο πλευρό των τρίτεκνων οικογενειών. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την πορεία αυτής της ενέργειας, καθώς έχουμε ήδη συνεργασία με 9 συλλόγους σε όλη την Ελλάδα αριθμός που αυξάνεται συνεχώς».


Στη χορηγία της SCA Hygiene Products αναφέρθηκε και ο Γιάννης Λιούλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Τρίτεκνων Νομού Τρικάλων: «Οι τρίτεκνες οικογένειες προσπαθούν με αξιοπρέπεια να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους για την ανατροφή των παιδιών τους. Ο Σύλλογός μας, ο οποίος πλέον αριθμεί σε 20.000 μέλη, βρήκε στην SCA Hygiene Products και τις βρεφικές πάνες Libero, πολύτιμους αρωγούς στο έργο του. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία για την πρωτοβουλία της να μας διαθέσει τα προϊόντα σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Μας προσφέρει σημαντική οικονομική ανακούφιση και ελπίζουμε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες εταιρείες».


Υπενθυμίζεται ότι η SCA Hygiene Products έχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στο πλαίσιο του οποίου εντάσσεται η στήριξη Συλλόγων, Σχολείων και Ιδρυμάτων σε όλη την Ελλάδα με έντονη κοινωνική δράση. Ήδη από τις αρχές του 2011, η SCA έχει προχωρήσει σε προϊοντική και χρηματική χορηγία στους ακόλουθους οργανισμούς: ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων), Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής προστασίας, Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ), Ειδικό Κέντρο Κράτησης Νέων Αυλώνας, Κέντρο Αλληλεγγύης Αστέγων Δήμου Αθηναίων, Κιβωτός του Κόσμου, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, Ανάδυση, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων 26ο Σύστημα, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων 14ο Σύστημα, Γαλήνη των ΑΜΕΑ, KID & FAMILY, Το εργαστήρι, Παιδικός Σταθμός «Αγκαλίτσα», 1ο Ειδικό σχολείο Καλαμάτας, Γαλήνη των ΑΜΕΑ, 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου και 13ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης.