Διεθνής συνωμοσία κλεφταράδων που θέλουν να καθυποτάξουν τους λαούς, χαρακτήρισε τις αγορές ο Πρόεδρος της Κύπρου, Δημήτρης Χριστόφιας.

Ο κ. Χριστόφιας, μιλώντας χθες στην εκδήλωση της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων και της Πανελλήνιας Επιτροπής Συγγενών Αγνοουμένων, στο Πανόραμα Αγνοουμένων, στον Κόρνο, είπε πως «υπάρχει μια διεθνής, επιτρέψετε μου να πω, συνωμοσία, που ακούει στο όνομα «αγορές»». «Οι αγορές οι λεγόμενες είναι οι κλεφταράδες της υφηλίου».

«Αυτή είναι η πραγματικότητα, θέλουν να καθυποτάξουν λαούς ολόκληρους υπό τη δική τους εκμετάλλευση και το δικό τους έλεγχο. Αυτό γίνεται. Άρχισαν να το κατανοούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά μέχρι να το συνειδητοποιήσουν πλήρως δεν ξέρω τι και πόσα τιμήματα θα πληρώσουν οι λαοί της ίδιας της Ένωσης, αλλά και ευρύτερα», υπογράμμισε.

Σημειώνεται ότι σε έκθεσή του, που είδε το φως της δημοσιότητας χθες, ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's ανέφερε ότι η Κύπρος θα χρειαστεί πάνω από 15 δισ. ευρώ από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης για τη στήριξη της οικονομίας της.

 

Πηγή: imerisia.gr