Το διεθνούς φήμης περιοδικό Global Finance απένειμε στη Λαϊκή Τράπεζα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το βραβείο της «Καλύτερης Διαδικτυακής Τράπεζας» στην Κύπρο για την εξυπηρέτηση επιχειρήσεων (Best Corporate/Institutional Internet Bank). 

 

Ταυτόχρονα, το περιοδικό Global Finance απένειμε στη Λαϊκή Τράπεζα το περιφερειακό βραβείο για την Ευρώπη της «Καλύτερης Διαδικτυακής Τράπεζας» για την εξυπηρέτηση επιχειρήσεων στην υποκατηγορία “Καλύτερες Υπηρεσίες Διαχείρισης Επενδύσεων” (Regional sub-category Europe – Best Corporate/Institutional Internet Bank: Best Investment Management Services), που προσφέρονται, κυρίως, μέσω των υπηρεσιών eTrading, Global eTrading και Alerts. 


Τα κριτήρια επιλογής για την απονομή των βραβείων του Global Finance ήταν τα ακόλουθα: 

 

- Η δυναμική της στρατηγικής για την προσέλκυση και ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πελατών 

- Η επιτυχία στην αξιοποίηση των διαδικτυακών υπηρεσιών από τους πελάτες 

- Ο ρυθμός αύξησης των πελατών και των συναλλαγών ηλεκτρονικής τραπεζικής 

- Το εύρος των προσφερόμενων υπηρεσιών 

- Τα απτά οφέλη που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της χρήσης της ηλεκτρονικής τραπεζικής 

- Ο σχεδιασμός του διαδικτυακού τόπου και η λειτουργικότητά του. 

Οι πιο πάνω διακρίσεις καταδεικνύουν τη δυναμική ανάπτυξη των υπηρεσιών ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης της Λαϊκής Τράπεζας, κατατάσσοντας τη Laiki eBank μεταξύ των καλύτερων ηλεκτρονικών τραπεζών στην Ευρώπη.

Τα βραβεία αυτά αφιερώνονται σε όλους τους πελάτες της Laiki eBank που με την αφοσίωσή τους και τη συνεχή χρήση των υπηρεσιών της την αναδεικνύουν ως την καλύτερη διαδικτυακή τράπεζα στην Κύπρο.