Με τη λειτουργία τριών νέων καταστημάτων από το Σεπτέμβριο η εταιρία Public ολοκληρώνει την πρώτη μεγάλη φάση ανάπτυξης των καταστημάτων της και ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στην περιφέρεια. 

 

Με το άνοιγμα των τριών νέων καταστημάτων, στην Καλαμάτα, στη Λάρισα και στην Πάτρα, τα Public αριθμούν πλέον συνολικά 20 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα και στην Κύπρο και 1 ηλεκτρονικό, προσεγγίζοντας μεγαλύτερο μέρος του καταναλωτικού κοινού και αποκτώντας παρουσία σε ολοένα και περισσότερα δυναμικά σημεία. 

 

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, με το βλέμμα στραμμένο στην αγορά και σε συνέχεια της έναρξης λειτουργίας 11 συνολικά νέων καταστημάτων Public, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου, η διοίκηση της εταιρείας συνεχίζει τη διερεύνηση για τον εντοπισμό περιοχών που παρουσιάζουν εμπορικό ενδιαφέρον. 

 

Στα 20 καταστήματα Public το καταναλωτικό κοινό θα βρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, gaming, βιβλίων, CD, DVD και παιδικών παιχνιδιών αλλά και την πιο πλούσια ατζέντα εκδηλώσεων. 

 

Παράλληλα, σημειώνεται ότι η άριστη εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό και η παροχή αποκλειστικών προνομίων δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την κατάταξη των Public ανάμεσα στους πιο δυνατούς προορισμούς σε κάθε πόλη όπου δραστηριοποιούνται.