Η Θάλεια Γελαδάκη ενδυναμώνει την ομάδα της Civitas, αναλαμβάνoντας καθήκοντα επικεφαλής του τμήματος digital της εταιρίας. 

 

Η Θάλεια Γελαδάκη είναι από τα ανερχόμενα στελέχη στο χώρο της επικοινωνίας και επιτυχημένη blogger και διαθέτει MA & BA History of Art, Contemporary Art & Globalization, Art & Technology, Modernism and Post Modernism από το University of London. 

 

Η Civitas που ήδη χειρίζεται την digital παρουσία μεγάλων εταιρειών και brands, όπως η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, το NEOMAT, η EMC Hellas, η Skylogic, η adidas κ.ά., διαμορφώνει μια ισχυρή εικόνα και διασφαλίζει την ορθή παρουσία εταιρειών και brands στο ψηφιακό περιβάλλον και στους χώρους κοινωνικής δικτύωσης, με ουσιαστικό περιεχόμενο και στοχευμένο engagement της online κοινότητάς τους, ως αναπόσπαστο μέρος της ευρύτερης επικοινωνιακής τους στρατηγικής. 

 

Ο Ντίνος Ανδριανόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Civitas δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε στην εταιρία τη φρεσκάδα και το ταλέντο ενός ακόμη νέου ανθρώπου που εντάσσεται στο δυναμικό μας. Πιστεύουμε ότι η Θάλεια με τη δημιουργικότητα, τις γνώσεις της και την ενασχόληση της με τα social και on line media, θα ενισχύσει την ομάδα που ήδη εργάζεται για την διαδικτυακή παρουσία των πελατών μας».