Τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα της εταιρείας και την καινοτομία, που παράγεται στην Ελλάδα, στο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, καλύπτοντας όλο το φάσμα του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, είχαν την ευκαιρία να δουν οι επισκέπτες του περιπτέρου της Intralot, στο πλαίσιο της παρουσίας της στη Διεθνή Έκθεση της Παγκόσμιας Ένωσης Λοταριών, στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Η εταιρεία γιόρτασε, επίσης, μαζί με τους πελάτες και τους συνεργάτες της, τα 20 χρόνια πορείας της και διεθνούς εξάπλωσης. Η Intralot παρουσίασε, για πρώτη φορά, το «Paperless Lottery», το επιχειρηματικό πλαίσιο, κατά το οποίο τα παραδοσιακά κουπόνια και οι αποδείξεις αντικαθίστανται από ηλεκτρονικά, καθώς και την πατενταρισμένη «οικογένεια» παιχνιδιών Tap'n'Play, που αξιοποιεί την τεχνολογία NFC, προωθώντας νέους τρόπους συμμετοχής και αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες «ζουν» την εμπειρία του παιχνιδιού, μέσα και έξω από τα πρακτορεία.


Επιπλέον, οι επισκέπτες του περιπτέρου γνώρισαν την πιο πλήρη και καινοτόμο σειρά τερματικών του κλάδου, με πρωταγωνιστή το νέο, μικρό και πολυλειτουργικό τερματικό της, Genion. Η Intralot Interactive παρουσίασε το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων, που έχει αναπτύξει, για να στηρίξει τις προσπάθειες των λοταριών να προσεγγίσουν τους παίκτες της νέας γενιάς. Οι επαγγελματίες του κλάδου είδαν από κοντά και δοκίμασαν την ταμπλέτα τυχερών παιχνιδιών, Gablet, η οποία, με οθόνη αφής 22 ιντσών και προηγμένη διαδραστική πλοήγηση παίκτη, προσφέρει υπηρεσίες «Lottery 3ple Play», δηλαδή μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών self service, υπηρεσίες διαδραστικής πληροφόρησης και υπηρεσίες διαφήμισης/προβολής περιεχομένου.


Επιπλέον, παρουσιάστηκε η υπηρεσία HomeSmartPlay, η οποία δίνει πρόσβαση στους παίκτες σε έναν εκτενή κατάλογο αθλημάτων, μέσω του τηλεχειριστηρίου τους και τους επιτρέπει να στοιχηματίσουν, μέσω τηλεόρασης. Ιδιαίτερη θέση στο περίπτερο της Intralot κατείχαν και η πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος της Intralot, iflex, η οποία επιτρέπει τον ενιαίο τρόπο διεξαγωγής του στοιχήματος τόσο στα πρακτορεία όσο και μέσω διαδικτύου. Επίσης, το Racing for Lotteries, η μοναδική ολοκληρωμένη λύση για το ιπποδρομιακό και κυνοδρομιακό στοίχημα, η οποία συνδυάζει περιεχόμενο, τεχνολογία, υπηρεσίες και λειτουργική τεχνογνωσία.


Στο περίπτερο της Intralot παρουσιάστηκε, ακόμα, το σύστημα iGEM, η ολοκληρωμένη λύση νέας γενιάς της Intralot για δίκτυα βιντεολόττο μεγάλης κλίμακας, το οποίο, με πολυάριθμες δυνατότητες, υποστηρίζει κάθε τύπου τερματικά βιντεολόττο.