Σημαντική επιχειρηματική συμφωνία στρατηγικού χαρακτήρα αποτελεί η συνεργασία της γαλακτοβιομηχανίας Λαρίσης Α.Ε. Όλυμπος με τη γνωστή πολυεθνική εταιρία ζαχαρωδών Ferrerο Greece, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

Η συμφωνία είναι σε ισχύ από 1 Σεπτεμβρίου 2012 και αφορά τη διανομή των προϊόντων ψυγείου Kinder®: Kinder Γαλακτοφέτες, Kinder Pingui και Kinder Maxi King. 

 

Την πεποίθησή τους για μια άψογη συνεργασία, που θα οδηγήσει στην αύξηση των πωλήσεων και στην ουσιαστικότερη διείσδυση στην αγορά των συγκεκριμένων προϊόντων, εξέφρασαν κατά την υπογραφή της συμφωνίας στη Θεσσαλονίκη ο κ. Renato Danna, Area Manager Ferrεrο, ο κ. Frederic Coti, Country Manager Ferrero Greece και ο κ. Κωνσταντίνος Τρουμπούκης, Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρίας Όλυμπος. 

 

Σημειώνεται ότι τους στόχους της συνεργασίας των δύο εταιριών καθώς και τα μοναδικά προϊόντα ψυγείου Kinder® (Kinder Γαλακτοφέτες, Kinder Pingui και Kinder Maxi King) παρουσίασαν τα στελέχη της εταιρίας Ferrero Greece σε δύο εκδηλώσεις. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Hyatt και η δεύτερη στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Ledra Marriott, ενώ και στις δύο παρευρέθηκαν όχι μόνο στελέχη της Όλυμπος αλλά και οι ειδικοί συνεργάτες και υπεύθυνοι των δικτύων διανομής. Τη διοργάνωση των εκδηλώσεων για λογαριασμό της Ferrero Greece ανέλαβε η διαφημιστική εταιρία Fox & Wolf.
 

Αναφερόμενος στην επιχειρηματική συμφωνία μεταξύ των δύο εταιριών ο Country Manager Ferrero Greece κ.Frederic Coti τόνισε: «...οι δύο εταιρίες εκκινούν από παρόμοιες κουλτούρες, όντας οικογενειακές επιχειρήσεις, οι οποίες εστιάζουν στη ποιότητα και την αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών, διαμορφώνοντας ένα αποδοτικό χαρτοφυλάκιο...».