Ο διεθνώς αναγνωρισμένος Καθηγητής της Ψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Harvard των ΗΠΑ, ειδικός σε διαταραχές στρες και φόβου Dr. Srini Pillay, έρχεται στην Ελλάδα.

Ο Dr. Pillay θα είναι ο αποκλειστικός ομιλητής στο καινοτόμο Σεμινάριο Ηγεσίας που διοργανώνει η εταιρεία συμβούλων SARGIA Partners στις 16 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Athens, με θέμα:


Build Resiliency>Get your Brain in the game!


Ο Dr. Srini Pillay, στρατηγικός συνεργάτης της SARGIA Partners, συνδυάζοντας τις γνώσεις του στην επιστήμη του εγκεφάλου και την ψυχολογία, μεταφέρει τη 18χρονη εμπειρία του στον χώρο του επιχειρείν για την ανάδειξη και ανάπτυξη των δεξιοτήτων και ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού.


Απευθυνόμενος σε στελέχη επιχειρήσεων, ο Dr. Srini Pillay θα αναπτύξει και θα αναλύσει πρωτοπόρες τεχνικές, βασισμένες στη δομή του ανθρώπινου εγκεφάλου, προκειμένου να συμβάλουν στην:


    Ανάπτυξη της ικανότητας αυτοελέγχου και διαχείρισης του στρες και του φόβου

    Καλύτερη λήψη αποφάσεων και αποτελεσματική διαχείριση συγκρουσιακών καταστάσεων

    Βελτίωση της συναισθηματικής και γνωστικής ενσυναίσθησης

    Προσωπική ενδυνάμωση μέσα από την αποτελεσματική αντιμετώπιση  απρόσμενων  δυσκολιών και προκλήσεων.


Μέσα από αυτό το διαδραστικό και βιωματικό Σεμινάριο, διάρκειας 6 ωρών, ο Dr. Pillay,  θα δείξει στους συμμετέχοντες πώς μπορούν, όχι μόνο να αντιμετωπίσουν το στρες και τυχόν φόβους που δημιουργούνται λόγω του σύγχρονου ανταγωνιστικού και ανασφαλούς περιβάλλοντος, αλλά κυρίως πώς να «ξεκλειδώσουν τις κρυμμένες δυνάμεις» που έχουν μέσα τους και να αναδείξουν τις ενεργές εκείνες δεξιότητες που απαιτούνται για τη λήψη αποφάσεων και την επίτευξη ατομικών και εταιρικών στόχων. 


Με τη διοργάνωση αυτού του Σεμιναρίου, η SARGIA Partners, πρωτοπόρος εταιρεία η οποία παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης στελεχών άμεσα συνδεόμενες  με την επιχειρησιακή στρατηγική, αναλαμβάνει μια σημαντική πρωτοβουλία απευθυνόμενη στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας, στοχεύοντας στη βελτιώση του κλίματος σε έναν νευραλγικό για την οικονομία τομέα. 


Για περισσότερες πληροφορίες:
κ. Εύη Τσιλίκη SARGIA Partners 210-8920951, [email protected]

Για δηλώσεις συμμετοχής: www.leadershipseminars.gr