Σημαντικές διακρίσεις για την Εταιρική Υπευθυνότητα ΟΤΕ και COSMOTE

Σημαντικές διακρίσεις για την Εταιρική Υπευθυνότητα  ΟΤΕ και COSMOTE
Σημαντικές διακρίσεις για τις δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας έλαβαν ο ΟΤΕ και η COSMOTE. Τρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν ο ΟΤΕ και η COSMOTE στα φετινά βραβεία «Θαλής – CEO & CSR 2012», ενώ ο ΟΤΕ βραβεύτηκε ως ευεργέτης από το MDA Ελλάς, το σωματείο φροντίδας ατόμων με νευρομυικές παθήσεις.
Ο Όμιλος ΟΤΕ τιμήθηκε στα βραβεία «Θαλής – CEO & CSR 2012» αφενός με το Βραβείο Θαλής «Κορυφαία Διάκριση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» και αφετέρου κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία «Δημοφιλέστερη Εταιρεία στην ΕΚΕ».

Αντίστοιχα η COSMOTE, με την καμπάνια «Ο κόσμος μας, εσύ», απέσπασε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία «Καλύτερη Καμπάνια / Επικοινωνία ΕΚΕ». Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του συνεδρίου «CEO & CSR Money Conference 2012, με θέμα «ΕΥΤΥΧΙΑ: Ένας νέος δείκτης ανάπτυξης των κρατών και των επιχειρήσεων».

Στην ενότητα του συνεδρίου με τίτλο: «Case Studies: Οι επιχειρήσεις αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην ενίσχυση της ποιότητας της ζωής του κοινωνικού συνόλου», ο Όμιλος ΟΤΕ παρουσίασε, ως βέλτιστη πρακτική, το Πρόγραμμα Υποτροφιών ΟΤΕ-COSMOTE, που και φέτος προκήρυξε για ενδέκατη συνεχή χρονιά.

Για τη μακρόχρονη συνεισφορά του στο έργο του MDA Ελλάδος βραβεύτηκε ο ΟΤΕ ως ευεργέτης, στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου του σπιτιού. Το ΣΠΙΤΙ του MDA αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο, σχεδιασμένο σύμφωνα με τις αρχές της ανακουφιστικής φροντίδας. Ο ΟΤΕ είναι αρωγός στην προσπάθεια του MDA για τη στήριξη των ατόμων με νευρομυικές παθήσεις, από το 2004.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο