current views are: 1

6 Νοεμβρίου 2012
Δημοσίευση12:09

Amundi Hellas: Περισσότεροι από 25 θεσμικοί επενδυτές στο 6o «Meet The Experts»

Ολοκληρώθηκε το 6ο Μeet the Experts της Amundi Hellas, με την παρουσία περισσότερων από 25 θεσμικών επενδυτών.

Δημοσίευση 12:09’
αρθρο-newpost

Ολοκληρώθηκε το 6ο Μeet the Experts της Amundi Hellas, με την παρουσία περισσότερων από 25 θεσμικών επενδυτών.

Ολοκληρώθηκε το 6ο Μeet the Experts της Amundi Hellas, με την παρουσία περισσότερων από 25 θεσμικών επενδυτών.

Η Amundi ενισχύει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στη χώρα μας και συνεχίζει να παρέχει επενδυτικές λύσεις στους πελάτες της, θεσμικούς επενδυτές και μεγάλες επιχειρήσεις. Η Amundi, χάρη στην τεχνογνωσία των στελεχών της και την καινοτομία των προϊόντων της, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων και προτάσεων συνεισφέροντας στην ικανοποίηση των επενδυτικών αναγκών των πελατών της σε μια περίοδο έντονης αβεβαιότητας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εξειδικευμένα στελέχη του Ομίλου παρουσίασαν το Amundi Funds Bond Global Corporate και το Amundi Funds Bond Global Emerging Corporate, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στους επενδυτές να αποκτήσουν έκθεση τόσο στις ανεπτυγμένες όσο και τις αναπτυσσόμενες αγορές εταιρικών ομολόγων. Η παγκόσμια αγορά των εταιρικών ομολόγων αναπτύσσεται συνεχώς εδώ και χρόνια και προσφέρει ένα ευρύ πλαίσιο επενδυτικών επιλογών με το μέγεθος της αγοράς να ξεπερνά πλέον τα $ 6 τρισ. (και με περισσότερα από $1 τρισ. να εκδίδονται στις αναδυόμενες αγορές)

1. Η αγορά αυτή αποτελεί μία βιώσιμη εναλλακτική λύση έναντι των κρατικών ομολόγων, ενώ οι αναδυόμενες αγορές εταιρικών ομολόγων καταγράφουν σημαντική ανάπτυξη και προσφέρουν στους επενδυτές ελκυστικές αποδόσεις. Η επενδυτική ομάδα του Amundi Funds Bond Global Corporate επιδιώκει να προσφέρει στους επενδυτές σταθερή απόδοση και αύξηση κεφαλαίου με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρονται στην παγκόσμια αγορά εταιρικών ομολόγων

2. Στόχος της ομάδας είναι να επενδύει στη σωστή στρατηγική τη σωστή στιγμή, λειτουργώντας μέσα από μία πειθαρχημένη αλλά ταυτόχρονα ευέλικτη επενδυτική διαδικασία. Αντίστοιχα, το Amundi Funds Bond Global Emerging Corporate επωφελείται από τα βελτιούμενα θεμελιώδη μεγέθη και τις ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης των εταιριών που δραστηριοποιούνται στις αναπτυσσόμενες αγορές.

Ο κύριος Σπύρος Κρητικόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Amundi Hellas, δήλωσε: «Φιλοσοφία μας είναι η καλλιέργεια και η διατήρηση μίας μακράς σχέσης εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας. Η Amundi Hellas ανταποκρίνεται με συνέπεια στο κάλεσμα των συνεργατών-πελατών της για να εντοπίσει, να κατανοήσει και να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους. Ιδιαίτερα με τις τρέχουσες χρηματοοικονομικές συνθήκες, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς – ως μέλη του Ομίλου Amundi, της 2ης μεγαλύτερης εταιρίας στην Ευρώπη3 στον τομέα της διαχείρισης κεφαλαίων με €692,9 δισ.4 υπό διαχείριση– να παρέχουμε προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας και να τους φέρνουμε σε τακτική επαφή με τα υψηλόβαθμα στελέχη του Ομίλου και τα προϊόντα του, όπως το Amundi Funds Bond Global Corporate και το Amundi Funds Bond Global Emerging Corporate. Συνεχίζουμε με την ίδια συνέπεια να λειτουργούμε στην ελληνική αγορά».


σχετικα αρθρα