Ολοκληρώθηκε η ονομαστική ψηφοφορία για το νέο πακέτο μέτρων στη Βουλή, ενώ προηγήθηκε συζήτηση σε υψηλούς και οξείς τόνους ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Με 153 «ναι» ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο, ενώ 128 βουλευτές καταψήφισαν και 18 δήλωσαν «παρών». 

Από το ΠΑΣΟΚ διαφοροποίησαν τη θέση τους η Άντζελα Γκερέκου, ο Χρήστος Κασσής, οΚώστας Σκανδαλίδης, ο Γιάννης Κουτσούκος, ο Μάρκος Μπόλαρης  και ο Γιάννης Παραστατίδης. Αμέσως μετά την ψηφοφορία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλοςδιέγραψε από την ΚΟ του κόμματος του βουλευτές που διαφοροποιήθηκαν.

Από τη ΝΔ ψήφισε «παρών» ο Γιώργος Κασαπίδης, και διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, ύστερα από απόφαση του Αντώνη Σαμαρά.

Από πλευράς ΔΗΜΑΡ «όχι» ψήφισαν ο Οδυσσέας Βουδούρης και ο Πάρις Μουτσινάς.

Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε δηλώσεις του κατά την αποχώρηση από τη Βουλή, εμφανώς ικανοποιημένος, ανέφερε ότι «η Ελλάδα έκανε το βήμα προς την ανάκαμψη». Παράλληλα ανέφερε ότι «και η ψηφοφορία για τον Προϋπολογισμό θα πάει καλά». Ο κ. Σαμαράς είπε ότι «προσωπικός μου στόχος η δυνατότητα ανάπτυξης και η παροχή ελπίδας στον ελληνικό λαό. Η έγκριση των μέτρων προϋπόθεση για ένα καλύτερο μέλλον των Ελλήνων».

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος από τη Βουλή δήλωσε λακωνικά: «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα».