Τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της διοργανώνει όπως κάθε χρονιά η Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.
O σκοπός της γιορτής είναι πάνω απ’ όλα φιλανθρωπικός και με επίκεντρο το παιδί, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στο ορφανοτροφείο «Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα».

Για τον ιδιαίτερο αυτό σκοπό, οι μαθητές, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο Σύλλογος Αποφοίτων, οι Εκπαιδευτικοί και το Προσωπικό της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής, σας καλούν να έρθετε και να περάσετε όμορφα μαζί με τους φίλους σας στις εγκαταστάσεις της Σχολής, στην Κάντζα, την Κυριακή, από 10.00 - 18.00.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχουν ετοιμάσει για εσάς τα παιδιά της Σχολής μας, θα παρακολουθήσετε θεατρικά δρώμενα από μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού, διαγωνισμό ελεύθερων βολών μπάσκετ, αλλά και τον τελικό αγώνα του πρωταθλήματος polo στο κλειστό κολυμβητήριο.

Επίσης θα μπορείτε να διαλέξετε χειροτεχνήματα, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, δωράκια για τις γιορτές και βιβλία που έχουν ετοιμάσει οι μαθητές, αλλά και να απολαύσετε σπιτικά φαγητά, γλυκά και ιδιαίτερες γερμανικές και αγγλικές νοστιμιές.

Όλα με την ειδική φροντίδα που απαιτεί ο σκοπός της ενίσχυσης του ορφανοτροφείου «Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα». Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας και να περάσουμε μαζί μια ευχάριστη Κυριακή με άρωμα Χριστουγέννων.