Η Creta Farms παρευρέθηκε σήμερα στην εκδήλωση του Ευρωκοινοβουλίου “Success Stories Made in Greece”, κατά τη διάρκεια της όποιας παρουσίασε την επιτυχημένη πορεία της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με άξονα την καινοτομία της.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη της θετικής πλευράς της ελληνικής επιχειρηματικότητας μέσα από επιτυχημένα παραδείγματα ελληνικών εταιριών που διαπρέπουν διεθνώς, καθώς και η ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη στήριξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Ευρωκοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Έγκριτοι Οικονομολόγοι της Task Force, Επιμελητήρια Κρατών-Μελών και δημοσιογράφοι στους οποίους ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Μάνος Δομαζάκης παρουσίασε την πορεία της Creta Farms από τη σύλληψή της έως σήμερα, δίνοντας έμφαση στην επιτυχημένη παρουσία της εταιρίας στην Ελλάδα και στην εξωστρέφεια της.

Ο κύριος Δομαζάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τη συμμετοχή της εταιρίας μας στην παρουσίαση επιτυχημένων και καινοτόμων εταιριών στο Ευρωκοινοβούλιο. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τις δυνατότητες που έχουμε οι Έλληνες επιχειρηματίες, καθώς επίσης να παρουσιάσουμε και τα προβλήματα που έχουν ανακόψει την επιτυχημένη μας πορεία στη Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Ελπίζουμε αυτή η πρωτοβουλία να συνεκτιμηθεί με όσες παράλληλες προσπάθειες γίνονται για μία νέα αρχή για τη χώρα και τις ελληνικές επιχειρήσεις.»

Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία παρουσίασης των “Success Stories Made in Greece” ανήκει στον Ανεξάρτητο Ευρωβουλετή Θόδωρο Σκυλακάκη, Μέλος της Ομάδας της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ευρωβουλευτής σχεδιάζει την οργάνωση σειράς εκδηλώσεων για την ανάδειξη επιχειρηματιών και επιτυχημένων case studies της ελληνικής αγοράς με άξονα την καινοτομία και τη διεθνή ανάπτυξη.

Η Creta Farms αποτελεί μια ελληνική παραγωγική εταιρεία με δυναμική ανάπτυξη σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, η πολιτική λειτουργίας της οποίας στηρίζεται στην καινοτομία, τη συνεργασία με αναγνωρισμένες εταιρίες του εξωτερικού και την επένδυση σημαντικών πόρων, με στόχο την ανάπτυξη και παραγωγή ποιοτικών, υγιεινότερων αλλά και γευστικών επιλογών, πάντοτε λειτουργώντας σε αρμονία με τη φύση.