Σε 200,39 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι πωλήσεις του Ομίλου Jumbo τους πρώτους πέντε μήνες της τρέχουσας οικονομικής χρήσης (Ιούλιος 2012 - Ιούνιος 2013) παρουσιάζοντας αύξηση κατά 2,59% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η θετική επίδοση του Νοεμβρίου, οφείλεται στη σημαντική ενίσχυση των πωλήσεων των καταστημάτων της Βουλγαρίας σε συνδυασμό με την περιορισμένη ανάπτυξη των καταστημάτων της Κύπρου και της σταθερότητας των πωλήσεων του δικτύου της Ελλάδας.

Ο Όμιλος Jumbo τον Ιούλιο και τον Αύγουστο λειτούργησαν δύο νέα υπερ – καταστήματα Jumbo, το ένα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας συνολικής επιφάνειας 10.000 τ.μ. και το άλλο στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου συνολικής επιφάνειας 7,5 χιλ τ.μ. ενώ το Νοέμβριο λειτούργησε το νέο ενοικιαζόμενο κατάστημα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης συνολικής επιφάνειας 9.000 τ.μ.

O όμιλος διαθέτει δίκτυο που αποτελείται από 61 καταστήματα εκ των οποίων τα 51 βρίσκονται στην Ελλάδα, τα τρία στην Κύπρο και τα επτά στη Βουλγαρία. Επιπλέον, εντός των ημερών αναμένεται να λειτουργήσει το όγδοο υπερ-κατάστημα του ομίλου στη Βουλγαρία. Το νέο αυτό ιδιόκτητο υπερ-κατάστημα θα λειτουργήσει στη Σόφια και η συνολική του επιφάνεια θα είναι 12χιλ. τ.μ.

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου 2013 προβλέπεται ότι θα λειτουργήσουν δύο ακόμα καταστήματα στην Ελλάδα.