Το DOCTORANYTIME.GR o πρώτος και μεγαλύτερος διαδικτυακός τόπος για να βρει κάποιος τον κατάλληλο γιατρό και να κλείσει ραντεβού μαζί του εντελώς δωρεάν online, διακρίθηκε με έπαινο στην κατηγορία των e-marketplace στα e-volution awards 2013, τη μεγαλύτερη διοργάνωση του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στην Ελλάδα. 

Αυτός ο έπαινος αποτελεί αναγνώριση της προσπάθειας του  doctoranytime.gr να συμβάλλει στην αλλαγή του συστήματος υγείας και να διευκολύνει τη ζωή γιατρών και ασθενών ενώ παράλληλα αποτελεί κίνητρο για εμάς, να συνεχίσουμε με την καλύτερη εξυπηρέτηση και με νέες υπηρεσίες να ικανοποιούμε τις ανάγκες τους. 


Την ιδέα του «Βρες το γιατρό σου και κλείσε ραντεβού Αnytime», έκαναν πράξη οι ιδρυτές του www. Doctoranytime.gr (Ελευθερία Ζούρου, Απόστολος Αποστολάκης και Maher Cherfan) τον Μαίο του 2012 στην Αττική με στόχο να μπορούν πλέον οι ασθενείς να κλείνουν online ραντεβού με τον γιατρό της επιλογής τους άμεσα, γρήγορα και εύκολα.


To όραμά τους είναι «Μια καλύτερη Κοινωνία Υγείας και μια πιο εύκολη Καθημερινότητα»! Εξάλλου γνωρίζουν πολύ καλά μέσα από ανάλυση στοιχείων της Google ότι περίπου 1,000,000 ανθρωποι τον μήνα αναζητούν γιατρό online! Η Ελευθερία Ζούρου, Συνιδρυτής και Γενική Διευθύντρια του Doctoranytime.gr, αψηφώντας την επιχειρηματική αβεβαιότητα της εποχής, αποδεικνύει περίτρανα ότι η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που μπορεί να κυνηγήσει μια νέα γυναίκα σήμερα στην Ελλάδα. 

Με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και με πολύχρονη εμπειρία στην Procter and Gamble, στο Δημοσιογραφικό οργανισμό Λαμπράκη και στη L’Oreal έρχεται να προσφέρει την φιλοσοφία marketing που μια τέτοια υπηρεσία απαιτεί. Η ίδια έχει δηλώσει σχετικά: «Τον Μάιο του 2011 έγινα 30 χρονών και αποφάσισα να πάρω την υγεία μου στα σοβαρά και να κάνω όλους τους προληπτικούς ελέγχους που διαβάζουμε. 

Δεν είχα λάβει όμως υπόψη μου πόσο χρόνο χρειάζεται αυτό. Τότε σκέφτηκα ότι η φροντίδα της υγείας μας μπορεί να γίνει και πιο εύκολη υπόθεση. Aπό την πολυετή εμπειρία μου στο marketing τόσο στην Procter&Gamble όσο και στη L’Oreal έχω μάθει ότι επιτυχημένες ιδέες είναι εκείνες που ανταποκρίνονται σε μία πραγματική ανάγκη του ανθρώπου. Γι΄αυτό αγάπησα την ιδέα του doctoranytime.gr Γιατί ο ασθενής πρέπει να είναι η προτεραιότητα. Με αυτό σαν δεδομένο ξεκινάει το doctoranytime.gr με συνέπεια να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε γιατρούς και ασθενείς εμπερικλείοντας στη φιλοσοφία του όλη την εμπειρία μου στο marketing των τελευταίων 10 χρόνων».

Το DoctorAnytime.gr θα γίνει ο αγαπημένος διαδικτυακός τόπος συνάντησης ιατρών και ασθενών! Oι ασθενείς μπορούν να μπαίνουν anytime και να κλείνουν ραντεβού online 24/7 ακολουθώντας 3 απλά βήματα: Βρίσκει το γιατρό που επιθυμεί βάσει 1-3 βασικών κριτηρίων: Ειδικότητα, Περιοχή και Ασφάλεια. Έτσι γλιτώνει την αναμονή στο τηλέφωνο και τις πολύωρες αναζητήσεις! Συγκρίνει τα προγράμματα των ιατρών για να βρεί το πιο άμεσο ραντεβού. Κλείνει το ραντεβού με το γιατρό Online και εντελώς Δωρεάν!

Έτσι, μια Online αναζήτηση μετατρέπεται αμέσως σε ραντεβού. Την μεγάλη ευκολία που προσφέρει η υπηρεσία doctoranytime.gr αναγνώρισαν και χιλιάδες ασθενείς που το καλοκαίρι του 2012 αναζητησαν γιατρό στην Αττική. Καθημερινά ακόμα και την ημέρα του δεκαπενταύγουστου και τα Σαββατοκύριακα το Doctoranytime.gr έκλεινε 5 ραντεβού την ημέρα προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στον ασθενής που αναζητούσαν γιατρό στην άδεια Αθήνα.

Την ίδια στιγμή, το Doctoranytime.gr έγινε ο καλύτερος συνεργάτης και του γιατρού αφού με τη χρήση της υπηρεσίας ο γιατρός μπορεί Να προσελκύει εύκολα νέους πελάτες Nα έχει προσωπική σελίδα που θα περιλαμβάνει: Φωτογραφίες του ιατρείου, Βιογραφικό, Δημοσιεύσεις, Άρθρα και Βίντεο και τιμοκατάλογο. 

Να έχει ένα ιατρείο θα «λειτουργεί» 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα. Ήδη 1500 ιατροί από όλη την Ελλάδα έχουν γίνει μέλη του doctoranytime.gr ενώ νέοι γιατροί εγγράφονται καθημερινά! Μην ξεχνάμε ότι το 70% των ασθενών πιστεύουν πως αν ο γιατρός έχει μοντέρνες μεθόδους επικοινωνίας, έχει και μοντέρνες μεθόδους θεραπείας. Την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε ένα γιατρό, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το DoctorAnytime.gr για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη anytime!