Και επίσημα «μαζί» ΑΤΕ και Πειραιώς

Και επίσημα «μαζί» ΑΤΕ και Πειραιώς
Λήφθηκε και τυπικά το «πράσινο φως» σε ό,τι αφορά τη συγχώνευση της Αγροτικής Τράπεζας με την Τράπεζα Πειραιώς, κατόπιν της απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού με αριθμ. 549/VII/2012, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης με αριθμό φύλλου 3320, ημερομηνίας 12 Δεκεμβρίου 2012.
Ειδικότερα, με την απόφαση συγκέντρωσης των δύο τραπεζικών ιδρυμάτων, η Τράπεζα Πειραιώς αποκτά, καταβάλλοντας 95 εκατ. ευρώ στην Αγροτική Τράπεζα, ανάμεσα σε άλλα, τα ακόλουθα:

- 1.14,7 δισ. ευρώ επιλεγμένα στοιχεία ενεργητικού της Αγροτικής, εκ των οποίων δάνεια μετά από προβλέψεις 10,6 δισ. ευρώ και λοιπά στοιχεία ενεργητικού 4,2 δισ. ευρώ.

- 2.21,4 δισ. ευρώ επιλεγμένα στοιχεία παθητικού της Αγροτικής, εκ των οποίων 14,3 δισ. ευρώ καταθέσεις, 6,7 δισ. ευρώ διατραπεζικές υποχρεώσεις και 0,4 δισ. ευρώ λοιπές υποχρεώσεις.

- 3.Το δίκτυο καταστημάτων της Αγροτικής στην Ελλάδα, περιλαμβανομένου ενός καταστήματος στη Φρανκφούρτη Γερμανίας, τις εγκαταστάσεις της και τα εμπορικά σήματα που της ανήκουν.Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο