Μπαίνοντας στο κλίμα των Χριστουγέννων, το Smart Park ξεκίνησε να γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και από τις 22 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, θα διοργανώνει καθημερινά ένα φαντασμαγορικό street party στην Πλατεία και τους δρόμους του.

Το σκηνικό, εμπνευσμένο από τους γιορτινούς δρόμους των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων, θα είναι άκρως χριστουγεννιάτικο και θα φιλοξενεί κάθε μέρα διαφορετικούς street performers που θα περιλαμβάνουν θέατρο δρόμου, παιδική παντομίμα, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς, ακροβάτες, ισορροπιστές, πορτραίτα καρικατούρας, ενώ ζωντανή χριστουγεννιάτικη μουσική θα προσδίδει μια γιορτινή νότα στους χώρους του Πάρκου.

Την Παραμονή Χριστουγέννων και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Άγιος Βασίλης, ο αγαπημένος των παιδιών, θα υποδέχεται τους μικρούς επισκέπτες του Πάρκου και θα φωτογραφίζεται μαζί τους πάνω στο επιβλητικό του έλκηθρο. Ειδικά για την Παραμονή των Χριστουγέννων στις 18:00, τo Smart Park διοργανώνει μια live συναυλία με το γνωστό νεανικό συγκρότημα «48 ΩΡΕΣ» με πολύ μουσική, χορό και διασκέδαση.

Παράλληλα, το Smart Park με ευαισθησία και κοινωνική ευθύνη, συμμετέχει στις πρωτοβουλίες του ΣΚΑΙ αλλά και του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού (ΜΚΟ) «Κορυφογραμμή». Συγκεκριμένα, η ενέργεια του ΣΚΑΙ «Όλοι μαζί για το παιδί» θα φιλοξενηθεί στο χώρο του Smart Park το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, με στόχο τη συγκέντρωση παιχνιδιών για τα παιδιά των συνεργαζόμενων ιδρυμάτων (www.oloimaziboroume.gr).

Αντίστοιχα, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, από τις 10:00, μέχρι τις 22:00, το Smart Park θα φιλοξενήσει την πρωτοβουλία της «Κορυφογραμμής» που διοργανώνει αποκλειστικά για τους μικρούς επισκέπτες του Πάρκου, το 1ο Christmas Kids Festival με εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές, αθλητικές και μαγειρικές δραστηριότητες, με πολύ μουσική, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις (www.christmaskidsfestival.gr).

Και επειδή το Smart Park αγαπάει τα Χριστούγεννα, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013, περιμένει τους επισκέπτες του για έναν ακόμη γιορτινό περίπατο στους δρόμους του με εκπλήξεις, διασκέδαση και ψυχαγωγία για να ξεκινήσει αισιόδοξα η νέα χρονιά.

Τέλος, σε συνδυασμό με τις γιορτινές εκδηλώσεις που διοργανώνει, το Smart Park εξακολουθεί να προσφέρει διασκέδαση και συναρπαστικές στιγμές με τα παιχνίδια αδρεναλίνης για μικρούς και μεγάλους. Αυτά τα Χριστούγεννα, το Smart Park στέλνει μια ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να το επισκεφθούν και να περάσουν όμορφες και ξένοιαστες γιορτινές στιγμές