Η Saxo Bank, συμπληρώνει τον τρίτο χρόνο επιτυχούς παρουσίας της στην Ελλάδα, διατηρώντας τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης που καταγράφει από το 2009.
Ο ρυθμός αύξησης της πελατειακής βάσης της Saxo Bank ανήλθε στο 30% κατά τον τρίτο χρόνο λειτουργίας της στην Ελλάδα, σε σύγκριση με 20% πέρυσι, ενώ συνολικά οι πελάτες έχουν αυξηθεί κατά 100% από το 2009.

Στη διάρκεια του τελευταίου έτους καταγράφηκε υψηλή αύξηση της τάξης του 20% και στον όγκο συναλλαγών που πραγματοποιούν οι Έλληνες επενδυτές, μέσα από τις πλατφόρμες της Saxo Bank, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό δεδομένης της γενικότερης χαμηλής επενδυτικής δραστηριότητας που παρατηρείται στις αγορές λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας.

Υψηλό παραμένει και το ενδιαφέρον των επενδυτών -υφιστάμενων πελατών και μη- για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει η Saxo Bank, με 1.200 συμμετοχές κατά τον τρίτο χρόνο, 20% περισσότερες από την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Ο κ. Εμμανουήλ Λεμονάκης, Επικεφαλής της Saxo Bank Ελλάδος & Chief Operating Officer της Saxo Bank Κύπρου, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Οι ανοδικοί ρυθμοί της αύξησης της πελατειακής μας βάσης καταδεικνύουν την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν ολοένα και περισσότεροι Έλληνες επενδυτές, διατηρώντας μας στην κορυφή των διαδικτυακών συναλλαγών στην ελληνική αγορά. Με τη σειρά μας, συνεχίζουμε να επενδύουμε τόσο στην ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών μας μέσω των εξειδικευμένων στελεχών μας, όσο και στη βελτίωση της «επενδυτικής εμπειρίας» των πελατών μας. Στο πλαίσιο αυτό, προσθέτουμε νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επενδυτών και λαμβάνουν υπόψη τις συνεχείς εξελίξεις στο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον, ενώ επενδύουμε στην αναβάθμιση των πλατφορμών μας, τόσο σε επίπεδο ασφάλειας και ταυτοποίησης, όσο και σε επίπεδο διαφάνειας στη διαδικασία της επένδυσης, ώστε ο πελάτης να γνωρίζει εκ των προτέρων το συνολικό κόστος και κέρδος της κάθε συναλλαγής».