Με τη μαγεία των κινηματογραφικών παραγωγών της Disney εμπλουτίζεται το πρόγραμμα των καναλιών του OTE TV, OTE Cinema 1HD και OTE Cinema 2.
O ΟΤΕ TV, συνεχίζοντας δυναμικά να ενισχύει το πρόγραμμά του καθώς και τις επιλογές των συνδρομητών του, προσφέρει πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, που περιλαμβάνει κορυφαίες live-action και animation ταινίες της Disney, διάσημες παραγωγές των Marvel Studios, βραβευμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων από την Disney/Pixar, καθώς επίσης blockbusters των Touchstone Pictures και DreamWorks Studios. 

Οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν να απολαύσουν περισσότερες από 70 ταινίες μέσα στη νέα χρονιά, ξεκινώντας από το Δεκέμβριο, ενώ την εορταστική περίοδο, το πρόγραμμα των OTE Cinema 1HD και OTE Cinema 2 περιλαμβάνει υπερπαραγωγές, όπως το «Prince of Persia: The Sands of Time», το «TRON: Legacy», η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» του Τιμ Μπάρτον, βραβευμένες ταινίες animation όπως το «Up» και το «Toy Story 3», αγαπημένες ταινίες και κλασικές παραγωγές των στούντιο, όπως οι ταινίες από «Το Χρονικό της Νάρνια», τα «101 Σκυλιά της Δαλματίας», το «Βιβλίο της Ζούγκλας», το «Santa Clause» κα. 

Επιπλέον, έως και τις 6 Ιανουαρίου, κάθε μέρα στις 10.00 το πρωί, στο κινηματογραφικό κανάλι OTE Cinema 2, θα προβάλλονται μεταγλωττισμένες αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων και επιτυχίες της Disney («Tangled», «The Princess and the Frog» κα). 

Ο ΟΤΕ TV θα συνεχίσει να εμπλουτίζει το πρόγραμμά του σε όλες τις κατηγορίες περιεχομένου, κάνοντας ακόμη πιο συναρπαστική την ψυχαγωγία των συνδρομητών του στο σπίτι.