Η SCA Hygiene Products αναδείχθηκε πρώτη στην κατηγορία “Προμηθευτής της χρονιάς non food”, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του αναγνωρισμένου θεσμού των Retail BUSINESS AWARDS.


H συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την SCA Hygiene Products, καθώς η ανάδειξη του νικητή βασίστηκε στα ευρήματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε υπευθύνους- στελέχη αλυσίδων super market σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι αποτελούν και τους βασικούς συνεργάτες της εταιρείας.

Παράλληλα, αποτελεί επιβεβαίωση της συνεπούς πολιτικής της εταιρείας, με στόχο να γίνει ο προμηθευτής προϊόντων υγιεινής με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον. Την αξία της βράβευσης επισήμανε ο κ. Ιωάννης Κοττεάκος, Country Manager, SCA Hygiene Products. 

Σε δηλώσεις του ο κ. Κοττεάκος τόνισε: «Στην εταιρεία μας έχουμε στρατηγικά επιλέξει την πελατοκεντρική προσέγγιση, σε όλες τις εκφάνσεις της δραστηριοποίησης μας. Το βραβείο του “Προμηθευτής της χρονιάς non food”, σε ένα αναγνωρισμένο θεσμό όπως τα Retail Business μας τιμά ιδιαίτερα, γιατί προέρχεται από τους συνεργάτες μας, ως επιβράβευση των διαδικασιών, του ήθους και της γενικότερης φιλοσοφίας που έχουμε υιοθετήσει για την εξυπηρέτηση της αγοράς. Δεσμευόμαστε να τιμήσουμε αυτή τη ψήφο εμπιστοσύνης, επιβεβαιώνοντας την καθημερινά, προσπαθώντας διαρκώς να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους εργαζόμενους της εταιρείας μας, το πιο πολύτιμο κεφάλαιο της εταιρείας μας, οι οποίοι, μέσω του έργου τους, αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της φιλοσοφίας μας c/o Life και σημαντικοί παράγοντες στην επίτευξη του εταιρικού στόχου να γίνει η SCA Hygiene Products ο προμηθευτής προϊόντων υγιεινής με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά».

Σημειώνεται ότι την εκδήλωση διοργάνωσε ο Εκδοτικός Οργανισμός DIRECTION και το περιοδικό RetailBUSINESS, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος