Με τρεις νέες χριστουγεννιάτικες προσφορές περιαγωγής και δύο νέες πρόσθετες υπηρεσίες COSMOTE EUROPE PACK 50 & 100, η COSMOTE δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της που ταξιδεύουν στο εξωτερικό να επικοινωνούν ξένοιαστα.


Από τις 10 Δεκεμβρίου 2012 έως και τις 10 Ιανουαρίου 2013 οι συνδρομητές COSMOTE που θα βρεθούν φέτος τις γιορτές σε χώρες της Ευρωζώνης, θα επωφεληθούν 40% έκπτωση στις πρόσθετες υπηρεσίες COSMOTE Traveller & Travel & Surf. 

Συγκεκριμένα η έκπτωση αφορά στο πάγιο τέλος κλήσης φωνής για το COSMOTE Traveller και στην αγορά ημερήσιου πάσου δεδομένων για το Travel & Surf. Επιπλέον, την ίδια περίοδο δίνονται ως δώρο, σε όλους τους συνδρομητές όπου και αν ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, 5 λεπτά ομιλίας και 5 γραπτά μηνύματα για να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στην Ελλάδα. 

Με τις νέες πρόσθετες υπηρεσίες COSMOTE EUROPE PACK 50 & 100, η COSMOTE προσφέρει μια νέα, ολοκληρωμένη λύση για τους επαγγελματίες αλλά και τους ιδιώτες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες επικοινωνίας τους για φωνή και δεδομένα, διαθέτοντας δωρεάν χρήση για περιαγωγή σε χώρες της Ευρωζώνης, που περιλαμβάνει: 
• Δωρεάν χρόνο ομιλίας για εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις 
• Δωρεάν ΜΒs για χρήση δεδομένων 

Επιπλέον, ο δωρεάν χρόνος ομιλίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για διεθνείς κλήσεις, από Ελλάδα προς χώρες της Ευρωζώνης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες Χριστουγεννιάτικες προσφορές περιαγωγής αλλά και τις πρόσθετες υπηρεσίες COSMOTE EUROPE PACK μπορείτε να επισκεφτείτε το www.cosmote.gr.