Τα καταστήματα ΟΤΕ ανανεώνονται και υποδέχονται τους πελάτες τους και τη νέα χρονιά με πολλά δώρα και εκπλήξεις. 1000 ευρώ για κάθε μήνα για όλο το 2013, κερδίζει ένας τυχερός κάθε μέρα στα καταστήματα ΟΤΕ.

Με αγορές πάνω από 35 ευρώ έως την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, οι επισκέπτες των καταστημάτων ΟΤΕ μπαίνουν σε κλήρωση για το μεγάλο δώρο των 1.000ευρώ/μήνα επί ένα χρόνο (μηνιαία prepaid card) αλλά και για πολλά άλλα μεγάλα δώρα (προπληρωμένες κάρτες 250 ευρώ, tablets, παιχνιδομηχανές, laptops, τηλεοράσεις) με κάθε νέα σύνδεση OTE TV ή COSMOTE καθώς και με αγορές τερματικού εξοπλισμού σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Επιπλέον μπορούν στη στιγμή να κερδίσουν προπληρωμένες κάρτες 50 ευρώ καθώς και χιλιάδες άλλα δώρα. Τα καταστήματα ΟΤΕ εκφράζουν έμπρακτα την πελατοκεντρική φιλοσοφία του ΟΤΕ, «Μαζί, είμαστε ένα» τόσο με τις παραπάνω ενέργειες όσο και με την ανανέωσή τους σε πιο σύγχρονα, λειτουργικά και με μοντέρνα αισθητική, με γνώμονα πάντοτε την καθημερινότητα και τις ανάγκες των πελατών.

Τα μοντέρνα, πιο προηγμένα τεχνολογικά καταστήματα ΟΤΕ προσφέρουν μια νέα πιο φιλική εμπειρία shopping. Ο πελάτης, έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί, να δοκιμάσει και να επιλέξει το προϊόν ή την υπηρεσία που του ταιριάζει, με την εξυπηρέτηση εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού.