Επικυρώθηκαν οι αντικαταστάσεις των μελών του διοικητικού συμβουλίου και και εξελέγη το νέο ΔΣ από την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη ΑΒΓΗ ΑΕ, που συνήλθε σήμερα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από τη γενική συνέλευση -που είχε αναβληθεί από τις 5 Δεκεμβρίου- επικυρώθηκε η αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών και αναδείχθηκε το νέο ΔΣ, το οποίο απαρτίζεται από τα εξής μέλη:

Από την πλευρά του πλειοψηφικού μετόχου, οι Μάικλ Ο΄ Νιλ, Ντμίτρι Ραζορένοφ, Τομ Σίπερς, Ιωάννης Βιτάλης και Ηλίας Κοϊμτζόγλου, ενώ, από την πλευρά της ΕΑΣ Ιωαννίνων, προτάθηκαν για το ΔΣ οι Βασίλειος Μήτσιος και Θεοχάρης Γκολιούμης, πρόταση που έγινε αποδεκτή από τον πλειοψηφικό μέτοχο.

Στη συνέχεια, το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα, το οποίο έχει, ως εξής:

Μάικλ Ο΄ Νιλ - πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος

Ιωάννης Βιτάλης - αντιπρόεδρος

Τομ Σίπερς - μέλος

Ηλίας Κοϊμτζόγλου - μέλος

Βασίλειος Μήτσιος - μέλος

Θεοχάρης Γκολιούμης - μέλος

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Δωδώνη, Μάικλ Ο΄ Νιλ, εκ μέρους του ΔΣ, δήλωσε: «Όλοι θα εργαστούμε για το καλό της εταιρείας, το ενδιαφέρον μας για την ανάπτυξή της, είναι άλλωστε πολύ μεγάλο, όπως, επίσης, μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον μας για το προσωπικό και τους χιλιάδες κτηνοτρόφους».

Ο κ. Ο΄Νιλ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στη στήριξη της ηπειρωτικής κοινωνίας. Τέλος, επανέλαβε ότι στόχος της νέας διοίκησης είναι να μεγαλώσει τη Δωδώνη ακόμη περισσότερο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.