Με το HISTORY HD εμπλουτίζεται ο ΟΤΕ TVπου πάλι πρώτος δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες τηλεθεατές να απολαύσουν το δημοφιλές κανάλι ντοκιμαντέρ σε ποιότητα high definition. 
«Με την προσθήκη του HISTORY HD, κορυφαίου καναλιού παγκοσμίως, ενισχύεται η κατηγορία των ντοκιμαντέρ στονOTE TV, με ακόμη περισσότερες επιλογές για τους συνδρομητές μαςΣυνεχίζουμε να εκπληρώνουμε τον στόχο μας να προσφέρουμε στους συνδρομητές μαςυψηλής ποιότητας προγράμματα σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας (High Definition),χωρίς επιπλέον χρέωση», δήλωσε σχετικά ο Γενικός Διευθυντής του OTE TV, κ. Γ. Γαμπρίτσος.      

«Η Ελλάδα είναι μία χώρα με μακρά και συναρπαστική ιστορία, συνεπώς δεν υπάρχει καλύτερη αγορά για να διαθέσουμε το κανάλι HISTORY HD. Είναι προτεραιότητά μας να απευθυνόμαστε σε νέα κοινά στην Ευρώπηδίνοντας αξία στους συνεργάτες μας» δήλωσε ο Tom Davidson, Διευθύνων Σύμβουλος του Α+Ε Networks UK, που διανέμει το κανάλιHISTORY HD.    
   
 
Σήμερα, το HISTORY HD μεταδίδεται σε 150 χώρες, έχοντας πρόσβαση σε περισσότερα από 300 νοικοκυριάπαγκοσμίως. Το κανάλι προσφέρει μεγάλη ποικιλία υψηλής ποιότητας προγραμμάτων και εκπομπών.  

Οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να παρακολουθήσουν στο HISTORY HD κορυφαίες εκπομπές, όπως οι  “Pawn Stars”, “Storage Wars”, “Mankind: The story of all of us”, “Ice Road Truckers” και “American Restoration” σε μοναδική ποιότητα εικόνας και ήχου.     
        
Ο OTE TV εμπλουτίζεται δυναμικά και θα συνεχίσει να ενισχύεται με νέα κανάλια και περιεχόμενο, κάνοντας την ψυχαγωγία των συνδρομητών του ακόμη ποιοτικότερη και πιο συναρπαστική.    
    
Για το A + E Networks ™ UK 

To A + E Networks ™ UK, κοινοπραξία μεταξύ της A + E Networks ™ και του BSkyB, αποτελεί κορυφαίο τηλεοπτικό οργανισμό, με υψηλής ποιότητας χαρτοφυλάκιο, που περιλαμβάνει κανάλια όπως το HISTORY™, το HISTORY™HD, το Crime & Investigation Network® & Crime & Investigation Network® HD, το BIO™ και το MILITARY HISTORY®. Ιδρύθηκε το 1995 και σήμερα λειτουργεί σε περισσότερες από 27 χώρες σε όλο τον κόσμο.