Το κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ, National Collegiate Athletic Association (NCAA), των ΗΠΑ έρχεται από τον Ιανουάριο στα αθλητικά κανάλια του OTE TV.


Μετά τους κορυφαίους πρωταγωνιστές του Παγκόσμιου και Ευρωπαϊκού μπάσκετ, τους θρυλικούς παίκτες του NBA, του ισπανικού πρωταθλήματος ACB Liga Endesa και της Αδριατικής Λίγκα, οι ανερχόμενοι αστέρες του αμερικανικού κολεγιακού μπάσκετ και επόμενοι μεγάλοι πρωταγωνιστές του «πορτοκαλί πλανήτη» έρχονται αποκλειστικά, ζωντανά και σε High Definition, με ελληνικό σχολιασμό, στα κανάλια OTE Sport του OTE TV.


Ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε για τα αθλητικά κανάλια OTE Sport, τη μετάδοση δυο αγώνων κάθε εβδομάδα, από μία πλειάδα εξαιρετικών μπασκετικών αναμετρήσεων, που θα καθηλώσουν τους λάτρεις του αθλήματος.


συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να απολαμβάνουν κορυφαίες ομάδες, όπως αυτές των πανεπιστήμιων Νορθ Καρολάινα, Ντιουκ, Κεντάκι και UCLA και προπονητές μύθους σαν τον Μάικ Σιζέφσκι, τον Ρικ Πιτίνο και τον Ρόι Ουίλιαμς να καθοδηγούν τα μεγάλα αστέρια της επόμενης μέρας του παγκόσμιου μπάσκετ. Ανάμεσα στους ταλαντούχους νέους του κολεγιακού μπάσκετ των Ηνωμένων Πολιτειών, βρίσκεται και ο Έλληνας Γιάννης Παπαπέτρου που ακολουθεί τα βήματα του Κέβιν Ντουράντ στο Τέξας.


Τα αστέρια του αύριο στο παγκόσμιο μπάσκετ, έρχονται σήμερα στον OTE TV για να προσφέρουν θέαμα, απίθανα καλάθια και έντονες συγκινήσεις!