Η εταιρία Ethos Media S.A. και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν για δέκατη συνεχή χρονιά τα επιχειρηματικά βραβεία ΧΡΗΜΑ – Γεώργιος Ουζούνης 2012, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park και ώρα 19.00.

Τα επιχειρηματικά βραβεία ΧΡΗΜΑ – Γεώργιος Ουζούνης 2012, διεξάγονται υπό την αιγίδα της Ένωσης Εισηγμένων Εταιριών, της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών και του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν καθώς και θα απονείμουν βραβεία στους εκπροσώπους των βραβευμένων εταιριών οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μποτόπουλος, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Σωκράτης Λαζαρίδης, Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Παναγιώτης Δράκος, Πρόεδρος της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών, Κίμων Βολίκας, Πρόεδρος της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών και ο Σπυρίδων Κυρίτσης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Ονίκ Παλαντζιάν, Γενικός Διευθυντής της EUROPA ABE Βιομηχανίας Αλουμινίου, θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με τίτλο «Ελλάδα, το διαβατήριό μου στην ευδαιμονία», δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον της χώρας μας. Η συντακτική ομάδα του περιοδικού ΧΡΗΜΑ κατάρτισε τη λίστα των υποψηφίων εταιρειών.

Στην αξιολόγηση των εταιρειών συμμετείχε το ευρύ επενδυτικό κοινό (μέσω της ιστοσελίδας www.hrima.gr και της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ WEEK, που αποστέλλεται σε 50.000 συνδρομητές). Για τα φετινά βραβεία «ΧΡΗΜΑ» ψήφισαν συνολικά 1.254 αναγνώστες.