Η INTRALOT Interactive θα υποδεχτεί τους συμμετέχοντες στην Έκθεση ICE, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο.
Η εταιρεία θα παρουσιάσει την πρωτοποριακή σουίτα Universal Gaming Experience, που επιτρέπει τη σύγκλιση μεταξύ των επίγειων και διαδικτυακών τομέων του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών. Η INTRALOT, η οποία είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη του Universal Gaming, που αποτελεί την πιο σημαντική εξέλιξη του κλάδου, θα επιδείξει προϊόντα και υπηρεσίες σε όλους τους επιμέρους τομείς της τεχνολογίας, περιεχόμενου, διαδικτυακών και επίγειων σημείων διανομής και υπηρεσιών λειτουργίας προς όφελος των διαχειριστών τυχερών παιχνιδιών και της ικανοποίησης των παικτών.

Οι επισκέπτες της ICE θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα νεότερα μέλη της οικογένειας των τεχνολογικών προτάσεων της εταιρείας, μεταξύ των οποίων βρίσκονται η νέα πλατφόρμα για Διαδικτυακά Τυχερά Παιχνίδια, “i-Gaming Platform”, οι λύσεις “Bonus Engine” και “Real Time Intelligence”, καθώς επίσης και η σουίτα “Subscriptions and Group Play”. Η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσης τη νέα σουίτα Universal GameStream, η οποία εμπλουτίζει το περιεχόμενο των τυχερών παιχνιδιών με εικόνες, βίντεο και ήχο, σε όλα τα κανάλια διανομής περιεχομένου. Σε μία εποχή όπου η εικόνα παίζει πρωταρχικό ρόλο, ο στοιχηματισμός σε πραγματικούς ή εικονικούς ή μαγνητοσκοπημένους αγώνες Racing αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η INTRALOT θα παρουσιάσει μια μεγάλη ποικιλία αγώνων, που υποστηρίζονται από τις διεθνείς υπηρεσίες trading της εταιρείας και οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες των τοπικών αγορών. Η ασφάλεια και η λειτουργία σε πραγματικό χρόνο έχουν πολύ μεγάλη σημασία ειδικά στις περιπτώσεις μεγάλων δικτύων βιντεολόττο. Στο περίπτερο της INTRALOT Interactive στην ICE θα παρουσιασθεί το iGEM, το σύστημα διαχείρισης και επίβλεψης όλων των τύπων βιντεολόττο, το οποίο επιτρέπει την άμεση λήψη πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο για τον έλεγχο των τερματικών σε όλα τα σημεία πώλησης.

Η INTRALOT θα παρουσιάσει νέες μορφές επικοινωνίας/διεπαφής με τους χρήστες μέσω κινητού τηλεφώνου και διαδικτύου (Mobile Gaming), οι οποίες επιτρέπουν στους παίκτες να συμμετέχουν στα αγαπημένα τους παιχνίδια στο χρόνο και χώρο της επιλογής τους. Στο περίπτερο της INTRALOT Interactive, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να γνωρίσουν επίσης τη νέα και καινοτόμο ταμπλέτα τυχερών παιχνιδιών, Gablet, η οποία με οθόνη αφής 22 ιντσών, προηγμένη διαδραστική πλοήγηση και πολλαπλές λειτουργίες, φέρνει την εμπειρία των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών στα πρακτορεία. Η ζήτηση για μία πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος, η οποία να καλύπτει τις ανάγκες τόσο του επίγειου όσο και του διαδικτυακού στοιχηματισμού ολοένα και αυξάνεται.

Η INTRALOT ικανοποιώντας τις ανάγκες της αγοράς έχει αναπτύξει και θα παρουσιάσει στην ICE τη νέα πλατφόρμα i-Flex, η οποία επιτρέπει τον ενιαίο τρόπο διεξαγωγής του στοιχήματος τόσο στα πρακτορεία όσο και μέσω διαδικτύου. Οι διαχειριστές στοιχήματος θα ζήσουν από κοντά τη μεγάλη ευελιξία που προσφέρει η πλατφόρμα στον καθορισμό του στοιχηματικού προϊόντος σε όλα τα κανάλια, διατηρώντας αυστηρό έλεγχο στη διαδικασία διαχείρισης κινδύνου. Σχεδιασμένο να υποστηρίζει την Ενιαία Εμπειρία Παιχνιδιού και το Ενιαίο Μάρκετινγκ σε όλα τα κανάλια (Omnichannel Marketing), η νέα πλατφόρμα εστιάζει στην ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε παίκτη, ενώ παρουσιάζει μεγάλη ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Η εξέλιξη της διαδραστικής τεχνολογίας συνεισφέρει περαιτέρω στην εξέλιξη των πρακτορείων, με την εισαγωγή της Εμπειρίας “Paperless” και στη βελτιστοποίηση των πόρων των Λοταριών. Η διευκόλυνση της συμμετοχής στα τυχερά παιχνίδια και τα προγράμματα επιβράβευσης των παικτών είναι μερικά μόνο από τα σημαντικά πλεονεκτήματα αυτού του νέου μοντέλου. Οι επαγγελματίες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις λύσεις της INTRALOT, οι οποίες αξιοποιούν την τεχνολογία NFC.

Το “Tap’n’Play” αποτελεί ένα αποφασιστικό βήμα προς την εμπειρία Paperless, καθώς δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείται κάθε επιφάνεια ως σημείο εισόδου σε μία διαδραστική εμπειρία παιχνιδιού, που απέχει μόλις λίγα εκατοστά από το κινητό τηλέφωνο του παίκτη. Το “Tap’n’Play” εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών των λοταριών που παίζονται από τους παίκτες στα πρακτορεία με συναρπαστικά διαδραστικά παιχνίδια. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τέλος την ευκαιρία να γνωρίσουν στο περίπτερο της INTRALOT Interactive τη νέα πρωτοποριακή πρόταση της εταιρείας για παιχνίδια στα Κοινωνικά Δίκτυα (Social Gaming) μέσω της νέας σουίτας “Lazyland”.