Ικανοποίηση προκαλεί στην κυβέρνηση η απόφαση μιας ακόμα πολυεθνικής εταιρείας να συνεχίσει τις επενδύσεις της στην ελληνική αγορά. 
Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε χθες η Johnson & Johnson και παρουσίασε το πρόγραμμα προληπτικής «Ιπποκράτης», ο διευθύνων σύμβουλος της Johnson & Johnson Hellas Μάκης Κοσμάτος ανέφερε πως η εταιρεία πιστεύει στην Ελλάδα και γι' αυτό σύντομα θα προσθέσει νέους κωδικούς προϊόντων στην παραγωγή του εργοστασίου της, στη Μάνδρα Αττικής - απασχολούνται 500 εργαζόμενοι - χωρίς όμως να διευκρινίσει το ύψος των επενδύσεων.

Σήμερα το 95% της παραγωγής του εργοστασίου της Johnson & Johnson Hellas εξάγεται σε άλλες χώρες της Ευρώπης, συνολικά σε 30 χώρες, όταν πριν από λίγα χρόνια προς εξαγωγή ήταν το 80% της παραγωγής της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κυριότερα σήματα που παράγονται στην Ελλάδα είναι: Roc, Neutrogena, Pizzbuin, Johnson's, Aveeno, Clean and Clear, Le Petit Marseillais. Στα τέλη του 2011 η εταιρεία έκανε απόσχιση του κλάδου των καταναλωτικών προϊόντων, ωστόσο καθ' όλη τη διάρκεια του έτους οι πωλήσεις σημείωσαν ελαφρά κάμψη και ανήλθαν στα 163,9 εκατ. έναντι 174,1 εκατ. το 2010. Αντιθέτως περιορίστηκαν οι ζημιές, από 31 εκατ. το 2010 στα 4 εκατ. το 2011.