Από την αρχή της χρονιάς, το Smart Park υποδέχεται κάθε Σάββατο τους επισκέπτες του με μια νέα έκπληξη, διοργανώνοντας τις πιο πρωτότυπες εκδηλώσεις της πόλης!
Με μοναδικές καλλιτεχνικές παραστάσεις και ψυχαγωγικά events που θα διαρκέσουν όλο τον χρόνο, το Smart Park κάθε Σάββατο ανεβάζει τη διάθεση στους επισκέπτες του, διαμορφώνοντας μια άκρως ξεχωριστή ατμόσφαιρα που υπόσχεται πως θα χαρίσει σε όλους χαμόγελα και στιγμές απόλυτης διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Κάθε Σάββατο, θα φιλοξενείται ένας καλεσμένος ή μια καλλιτεχνική ομάδα από την Ελλάδα ή το εξωτερικό στην Πλατεία και τον πεζόδρομο του Εμπορικού Πάρκου. Οι καλεσμένοι θα ποικίλουν από ζογκλέρ, καλλιτέχνες δρόμου, ακροβάτες, ταχυδακτυλουργούς, μίμους, χορευτές και μουσικούς, παραστάσεις κουκλοθέατρου, αφήγηση μαγικών παραμυθιών έως επιδείξεις break dance, kite και parkour. 

Κάθε Παρασκευή, στην επίσημη σελίδα του Smart Park στο facebook, https://www.facebook.com/SmartPark.com.gr θα ανακοινώνεται το πρόγραμμα, οι εκδηλώσεις και τα δρώμενα της επόμενης μέρας.