Το έργο υλοποίησης του πληροφοριακού συστήματος φορολογικής διοίκησης (Tax Administration System) του Κατάρ ανέλαβε από το Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών της Κυβέρνησης του Κατάρ, μετά από ανοικτό διεθνή διαγωνισμό, σχήμα συνεργασίας στο οποίο συμμετέχει η Intrasoft International.
Στο σχήμα συνεργασίας συμμετέχουν η τοπική MANNAI Corporation και η Oracle Consulting. Η συμμετοχή της Intrasoft International ανέρχεται στα 6,2 εκατ. δολ. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο, διάρκειας 18 μηνών (με επιπρόσθετα 5 χρόνια συντήρηση), είναι το δεύτερο μεγάλης κλίμακας έργο στον χώρο της Φορολογίας & Δημοσίων Εσόδων που υλοποιεί η Intrasoft International στην ευρύτερη περιοχή του Κόλπου.

Στο πλαίσιο του έργου, η Intrasoft International θα παράσχει υπηρεσίες σχετικές με την παραμετροποίηση και προσαρμογή, ολοκλήρωση, εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη της Ολοκληρωμένης Λύσης Λογισμικού για την εφαρμογή του Συστήματος Φορολογικής Διοίκησης.

Το σύστημα βασίζεται σε τρεις διεθνώς αναγνωρισμένες ολοκληρωμένες λύσεις: τη λύση Oracle - ETPM και τις λύσεις της Intrasoft International TRMS και ESKORT Compliance & Enforcement.