Συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας θα έχει τη Δευτέρα, στις 10:00, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Σήμερα ξεκίνησε ο νέος κύκλος συναντήσεων των δανειστών μας με την κυβέρνηση με τις συζητήσεις περί μείωσης του αριθμού των εργαζομένων στο Δημόσιο να επανέρχονται στο προσκήνιο.

Οι Μαρκ Φλάναγκαν (εκπρόσωπος του Πολ Τόμσεν από το ΔΝΤ, ο οποίος έρχεται στην Αθήνα την προσεχή Τρίτη), Ματίας Μορς (Ευρωπαϊκή Επιτροπή) και Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ), είχαν συνάντηση διάρκειας περίπου δυόμιση ωρών με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, με τον οποίο συζήτησαν εφ' όλης της ύλης.

Πάντως σε συνέντευξή του στο μεταξύ στην εφημερίδα «Realnews» ουπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής ΔιακυβέρνησηςΑντώνης Μανιτάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος εν όψει των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση εκπληρώνει το σύνολο των υποχρεώσεων που είχε αναλάβει για το πρώτο τρίμηνο του έτους. Διαμήνυσε ωστόσο ότι οι υπάλληλοι, που δεν θα δεχθούν τη μετάταξή τους, στο πλαίσιο της κινητικότητας, θα βρεθούν εκτός Δημοσίου.