«Η Nova, η πρώτη συνδρομητική, ψηφιακή, δορυφορική τηλεόραση στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των υπηρεσιών που προσφέρει σε επαγγελματίες, καλωσορίζει τη συνεργασία με το Athens Ledra Marriott, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας για τους πελάτες του. Οι ένοικοι του ξενοδοχείου θα μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες ιδιωτικής θέασης της Nova» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ο κάθε πελάτης θα μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει μέσα από αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο αλλά και ένα πλήρες μπουκέτο καναλιών με περιεχόμενο την ενημέρωση, την εκπαίδευση, την μουσική, τις τέχνες και το lifestyle.

Η συνεργασία του ξενοδοχείου Ledra Marriott με τη Nova στοχεύει στη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες του ξενοδοχείου, δίνοντας τους την ευκαιρία να επιλέξουν την υπηρεσία ψυχαγωγίας που ταιριάζει στον καθένα ξεχωριστά, με έμφαση στο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο που προσφέρει η ψηφιακή πλατφόρμα της Nova διοργανώσεων όπως Superleague ΟΠΑΠ, UEFA Champions League, UEFA Europa League & Euroleague και πολλές άλλες σημαντικές διοργανώσεις όπως τένις, ποδηλασία, μηχανοκίνητα, στίβο & γκολφ.

Η νέα αυτή συνεργασία αποτελεί ένα ακόμη επιτυχημένο βήμα στην υλοποίηση της στρατηγικής διείσδυσης της Nova στην αγορά των ξενοδοχειακών μονάδων και αναδεικνύει την προσιτότητα των υπηρεσιών της προς τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας, η οποία οφείλει να αναβαθμίζει συνεχώς τα επίπεδα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της.