Συνάντηση Μανιτάκη - Σταϊκούρα για την αναδιοργάνωση των υπουργείων

Συνάντηση Μανιτάκη - Σταϊκούρα για την αναδιοργάνωση των υπουργείων
Εντολή για την υλοποίηση των προτάσεων αναδιοργάνωσης - μεταρρυθμιστικών δράσεων των υπουργείων Εξωτερικών, Εσωτερικών, Υγείας, Τουρισμού, Ναυτιλίας και Αιγαίου και της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης & Επικοινωνίας δόθηκε από τον Πρωθυπουργό κατά την τρίτη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης.  

Ακολούθησε συνεδρίαση της Ομάδας Υποστήριξης του Συμβουλίου στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να αποτυπωθούν οι τελικές προτάσεις για τα νέα οργανογράμματα ακόμη πέντε υπουργείων (Άμυνας, Παιδείας, Ανάπτυξης, Δημόσιας Τάξης και Οικονομικών), μετά την αξιολόγηση των δομών τους. 

Έτσι δικαιολογείται και
 η παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, διευκρινίζουν πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, απαντώντας σε δημοσιεύματα σύμφωνα με οποία ο κ. Σταϊκούρας μετέβη στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να μεταφέρει νέες απαιτήσεις της τρόικας. 

Τα νέα οργανογράμματα θα εγκριθούν από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης, που θα συνεδριάσει εντός των επόμενων ημερών, υπό τον πρωθυπουργό. 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο