Την Executive Lease ΑΕ, εταιρεία μίσθωσης αυτοκινήτων του ομίλου Σφακιανάκης, όρισε ως δικαιοδόχο της η Enterprise Rent-A-Car, παγκόσμιος πάροχος ενοικίασης αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ομίλου Σφακιανάκης, τα δικαιώματα δικαιόχρησης καλύπτουν την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και την Αλβανία, τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, τη Βουλγαρία, την Κροατία, την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, τη Μολδαβία, το Μαυροβούνιο, τη Ρουμανία, τη Σερβία και τη Σλοβενία. Η τελευταία αυτή συνεργασία συνεχίζει την ευρωπαϊκή επέκταση του σήματος της Enterprise Rent-A-Car.

«Με την Enterprise Holdings και τα εμπορικά σήματά της να έχουν ήδη αναγνωριστεί ως το μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο, η Enterprise Rent-A-Car καθιερώνεται γρήγορα ως ένας σημαντικός πανευρωπαϊκός ηγέτης στην ενοικίαση αυτοκινήτου. Η Enterprise Rent-A-Car ιδρύθηκε το 1957, είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα, με περισσότερα από 7.000 σημεία και σταθμούς αεροδρομίων στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία.

Μέσα από ισχυρή ηγεσία και το επιχειρηματικό πνεύμα των εργαζομένων της, η Enterprise έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο σήμα ενοικίασης αυτοκινήτων στη Βόρεια Αμερική, γνωστό για τις εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Σήμερα, η Enterprise προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από χρηματοδοτικές μισθώσεις αυτοκινήτων, vanpooling, κοινή χρήση αυτοκινήτων (car sharing) και ωριαία προγράμματα ενοικίασης», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.