Το Holmes Report – η κορυφαία πηγή ενημέρωσης, γνώσης και πληροφόρησης θεμάτων καριέρας για τους επαγγελματίες δημοσίων σχέσεων – ανακοίνωσε τις PR εταιρείες της χρονιάς για την περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ) και η Action Global Communications απέσπασε τη διάκριση Εταιρεία Μεσογείου της Χρονιάς (Mediterranean Consultancy of the Year).
Η Action Global ήταν στο shortlist ανάμεσα στις εταιρείες Barabino, INC, Ketchum και MSL Group, κατακτώντας το συγκεκριμένο τίτλο κύρους. Ανακοινώνοντας τη διάκριση, το Holmes Report τόνισε: «Η Action Global συνεχίζει να ξεπερνά με την απόδοση της το σύνολο των συναδέλφων της σε διεθνές επίπεδο στις περισσότερες από τις αγορές τις Μεσογείου, χάρη στην εστίασή της στην κατάκτηση ηγετικής θέσης σε τοπικό επίπεδο και την προθυμία της να αποκτά παρουσία σε αγορές που άλλοι φοβούνται να τολμήσουν.»

«Το 2012, για παράδειγμα, η Action Global έγινε η πρώτη διεθνής PR εταιρεία που απέκτησε παρουσία στην μεταπολεμική Λιβύη, υποστηρίζοντας σημαντικά τις πρώτες δημοκρατικές εκλογές της χώρας.»

Εξετάζοντας αναλυτικά το βασικό διεθνές πελατολόγιο της Action Global, το οποίο περιλαμβάνει την Ε.Ε. τις εταιρείες British Airways, Boehringer Ingelheim, FXTM, και πολλές άλλες, το Holmes Report κατέληξε την αξιολόγησή του λέγοντας: «Ο ιδρυτής κ. Τόνυ Χριστοδούλου δημιούργησε μία εταιρεία που κατέχει ένα μοναδικό αποτύπωμα στη Μεσόγειο. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα τώρα στα παιδιά του, Κάθυ και Χρήστο και στο πως σκοπεύουν να συνεχίσουν αυτή την κληρονομιά.»

Η κα Κάθυ Χριστοδούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Action Global και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, είναι κατενθουσιασμένη από αυτή τη βράβευση: «Είναι καταπληκτικό νέο! Το Holmes Report αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα της αγοράς PR και μία τέτοια αναγνώριση αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών της ομάδας μας που ξεπερνούν εαυτούς σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Holmes Report για την αναγνώριση της σκληρής δουλειάς της Action Global καθώς και όλους στην ομάδα που μας κρατούν στο προσκήνιο του PR στην περιοχή.»