Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η ανάπτυξη των καταστημάτων Public, που δημιουργούν 200 νέες θέσεις σε μικρές και μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
Ήδη από την αρχή του 2013 έχουν ανοίξει 3 νέα καταστήματα Public σε Ζωγράφου, Χανιά, Κατερίνη, ενώ αναζητούνται στελέχη για την κάλυψη νέων θέσεων εργασίας για τα καταστήματα που θα ανοίξουν το επόμενο χρονικό διάστημα σε Περιστέρι, Ορεστιάδα, Χαλάνδρι, Κοζάνη, Ψυχικό, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Κόρινθο και Κομοτηνή.

Ήδη στα καταστήματα της αλυσίδας απασχολούνται συνολικά 1000 άτομα, ενώ μέσα στο 2013 θα προκύψουν περισσότερες από 200 νέες θέσεις. Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το site www.public.gr, και ακολουθώντας το link “ευκαιρίες καριέρας” να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση, επιλέγοντας τον κωδικό της θέσης που τους ενδιαφέρει.

Στρατηγική προτεραιότητα του δικτύου καταστημάτων Public που σήμερα αριθμεί 24 καταστήματα, παραμένει η γεωγραφική επέκταση με τη δημιουργία νέων σημείων σε όλη την Ελλάδα. Η υλοποίηση του αναπτυξιακού πλάνου θα συνεχιστεί σε εντατικούς ρυθμούς όλο το 2013 με απώτερο στόχο τη δημιουργία καταστημάτων ακόμη και σε ακριτικές πόλεις και τη διάδοση του concept Public σε όλη τη χώρα.

Ο Δημήτρης Ζηδιανάκης, Διευθυντής Δικτύου καταστημάτων Public δήλωσε σχετικά: «Μας ενδιαφέρει να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργεί η αγορά. Αυτή τη στιγμή, είμαστε ίσως η μοναδική αλυσίδα καταστημάτων που στρατηγικά επιλέγει να επενδύσει στην ελληνική αγορά υλοποιώντας ένα τόσο δυναμικό πλάνο ανάπτυξης. Θεωρούμε ότι η επέκταση του δικτύου θα φέρει το Public σε κάθε μικρή και μεγάλη πόλη στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει στην ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας στην περιφέρεια.»