current views are: 1

1 Απριλίου 2013
Δημοσίευση13:48

Νέες λειτουργίες και δυνατότητες στο ανανεωμένο cosmote.gr

Νέο ανανεωμένο online κατάστημα από την  cosmote.gr

Δημοσίευση 13:48’
αρθρο-newpost

Νέο ανανεωμένο online κατάστημα από την  cosmote.gr

Ένα ολοκληρωμένο, εύχρηστο online κατάστημα με αποκλειστικές προσφορές και δυνατότητες διαχείρισης λογαριασμού προσφέρει το ανανεωμένο www.cosmote.gr.

 

Στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της COSMOTE, στην οποία ξεχωρίζουν η εύκολη πλοήγηση, το καθαρό design, οι νέες λειτουργίες, και η έμφαση στις online αγορές, οι χρήστες μπορούν να εκμεταλλευτούν αποκλειστικές online πρόσφορες, να αγοράσουν με ευκολία το πρόγραμμα και τη συσκευή που επιθυμούν, να ανανεώσουν εύκολα το συμβόλαιό τους και να ενημερωθούν για προϊόντα και υπηρεσίες. 

Οι συνδρομητές της COSMOTE έχουν, επιπλέον, έναν εύκολο και άμεσο τρόπο να ενημερώνονται αναλυτικά για το λογαριασμό τους, καθώς και για το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας, των μηνυμάτων και της ογκοχρέωσης. Μέσω του My COSMOTE οι πελάτες μπορούν να διαχειριστούν το λογαριασμό τους, καθώς και την ανάλυση των κλήσεων, να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν τις υπηρεσίες που επιθυμούν και να αλλάξουν οικονομικό πρόγραμμα.

​Τέλος, μέσα από την ενότητα της Εξυπηρέτησης, οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για διάφορα θέματα που αφορούν την σύνδεσή τους και να επικοινωνήσουν με την Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρείας.


σχετικα αρθρα