Δεκτή από το Πρωτοδικείο αίτηση πτώχευσης κατά της Βωβός

Δεκτή από το Πρωτοδικείο αίτηση πτώχευσης κατά της Βωβός

Αποδεκτή έγινε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση της πιστώτριας εταιρείας Κολένης Αλέξανδρος για κήρυξη πτώχευσης της εταιρείας Μπάμπης Βωβός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μπάμπης Βωβός, η διοίκηση προτίθεται να προχωρήσει σε αίτηση έφεσης κατά της εν λόγω απόφασης.

«Η διοίκηση της εταιρείας «Μπάμπης Βωβός - Διεθνής Τεχνική Α.Ε.» αναφορικά με την έκδοση της υπ’ αριθ. 329/29.03.2013 αποφάσεως του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία η εταιρεία κηρύχθηκε σε πτώχευση κατόπιν αιτήσεως της πιστώτριας της «ΚΟΛΕΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» ανακοινώνει τα ακόλουθα :

Επειδή η διοίκηση της εταιρείας, αναμένει την έκδοση της αποφάσεως επί της αιτήσεως της για το άνοιγμα της διαδικασίας εξυγίανσης, αίτηση η οποία εκδικάστηκε στις 23/01/2013, θα προβεί σε έφεση κατά της υπ’ αριθ. 329/29.03.2013 αποφάσεως, καθότι μετά την έκδοση της αποφάσεως επί της διαδικασίας εξυγίανσης η πτώχευση δεν θα παράγει έννομα αποτελέσματα.

Η εταιρεία κατά την χρήση 2012 έχει προβεί σε πληρωμές που υπερβαίνουν τα 10 εκατ. ευρώ, γεγονός που πιστοποιεί ότι δεν βρίσκεται σε στάδιο παύσης πληρωμών.

Σημειώνεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε ερήμην της διοίκησης της εταιρείας λόγω εκκρεμούσης της διαδικασίας του άρθρου 99.» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Μπάμπης Βωβός. 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο