Την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας τίμησαν η SCA Hygiene Products και η ΤENA Lady, με ειδική εκδήλωση που διοργάνωσαν στις 27 Μαρτίου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν  περισσότερες από 200 εκπρόσωποι  του ωραίου φύλου, οι οποίες επιβεβαίωσαν πως η ομορφιά και η ζωντάνια δε γνωρίζουν ηλικία.

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη, με το γνωστό της χιούμορ, ήταν η οικοδέσποινα και παρουσιάστρια της εκδήλωσης, σε μία βραδιά γεμάτη ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, από ενημέρωση γύρω από το ζήτημα της ακράτειας από εξειδικευμένες φυσικοθεραπεύτριες, μέχρι χορό τάνγκο, μακιγιάζ, περιποίηση προσώπου και χεριών, καθώς και μαθήματα πλεξίματος. Παράλληλα, ο Διευθυντής Marketing της TENA Retail, Ιάσονας Καπλάνης μαζί με την Μαρία Καβογιάννη κλήρωσαν τις 17 τυχερές κυρίες που κέρδισαν τα δώρα της εκδήλωσης, μαζί με τις φίλες τους.

Η TENA, ηγετικό brand της SCA Hygiene Products, δραστηριοποιείται στο χώρο των προϊόντων υγιεινής και αποτελεί μια από τις κορυφαίες μάρκες διεθνώς, καθώς χαρακτηρίζεται από την καινοτομία και τα νέα πρότυπα υγιεινής που θέτει για τη σύγχρονη κοινωνία. Στόχος της είναι να βελτιώσει τη ζωή όλων των ατόμων που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ακράτειας, το οποίο ταλαιπωρεί σήμερα εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, μια στις τέσσερις γυναίκες θα παρουσιάσουν κάποια μορφή αδυναμίας της ουροδόχου κύστης κατά τη διάρκεια της ζωής τους.