Η Creta Farms διακρίθηκε στην κατηγορία Εισηγμένη Εξαγωγική Εταιρία στο θεσμό των Greek Exports Awards. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 29 Μαρτίου στο Divani Apollon Palace & Spa και για μία ακόμη φορά συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα ονόματα των εξαγωγικών επιχειρήσεων.

Η διάκριση αυτή οφείλεται στη βασική φιλοσοφία της Creta Farms, η οποία έγκειται στην προσφορά γευστικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και απαράμιλλης γεύσης. Ο συνδυασμός της καινοτομίας, ως κύριο χαρακτηριστικό του DNA της εταιρίας, με την παράδοση και την τεχνολογία, κατάφερε να δημιουργήσει αγνά, υψηλής ποιότητας και με πλούσια γεύση προϊόντα, τα οποία εδραιώθηκαν και στο εξωτερικό.

Το βραβείο αυτό, που έρχεται λίγο καιρό μετά την βράβευση της Creta Farms στα BPEX Awards στη Μεγάλη Βρετανία, αποτελεί επιβεβαίωση των προσπαθειών όλων όσων εργάζονται στην εταιρία και κατάφεραν να κάνουν διεθνώς γνωστή την καινοτόμα μεθοδολογία που χρησιμοποιεί στα Εν Ελλάδι προϊόντα της. Η Creta Farms θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του βασικού ανταγωνιστικού της πλεονεκτήματος, αυτού της καινοτομίας, προσφέροντας ανώτερης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα στους καταναλωτές της.

Σχετικά με τη Creta Farms

Η Creta Farms, μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε από την Κρήτη, αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο όμιλο επιχειρήσεων κρέατος και αλλαντικών στην Ελλάδα. Πλέον, έχει παρουσία σε 14 χώρες (Ελλάδα, ΗΠΑ, Ισπανία, Σκανδιναβικές και Βαλτικές χώρες, Ιταλία, Ελβετία, Αυστρία, Σλοβενία και Κροατία), ενώ έχει κατοχυρώσει πατέντα ευρεσιτεχνίας για τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες. Στόχος της Creta Farms είναι να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή παράγοντας καινοτόμα προϊόντα που ενισχύουν το προφίλ των ελληνικών επιχειρήσεων παγκοσμίως.