current views are: 1

4 Απριλίου 2013
Δημοσίευση17:46

Στην επιτήρηση οι μετοχές επτά εταιρειών

Στην επιτήρηση μεταφέρονται οι μετοχές επτά εταιρειών με απόφαση του δ.σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Δημοσίευση 17:46’
αρθρο-newpost

Στην επιτήρηση μεταφέρονται οι μετοχές επτά εταιρειών με απόφαση του δ.σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Οι μετοχές των εταιρειών «ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ», «ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ», «ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε», «PASAL», «ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ», «MEDICON ΕΛΛΑΣ» και «ΚΡΕ.ΚΑ» μεταφέρονται στην Κατηγορία Επιτήρησης, μετά από σημερινή απόφαση του Δ.Σ του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η μεταφορά των μετοχών στην Κατηγορία Επιτήρησης θα ισχύσει από τη συνεδρίαση της Παρασκευής, 5 Απριλίου 2013.

Επίσης οι μετοχές των εταιρειών «FLEXOPACK» και «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ» μεταφέρονται στην Κύρια Αγορά από την Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς, λόγω αύξησης της διασποράς τους, από τη συνεδρίαση της Δευτέρας 3 Ιουνίου 2013, ενώ οι μετοχές της εταιρείας «ALSINCO» μεταφέρονται στην Κατηγορία Προς Διαγραφή από την Κατηγορία Επιτήρηση,

Σε συνέχεια της μεταφοράς, από την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013, των μετοχών των εταιρειών «ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε» και «ΣΕΛΟΝΤΑ» στην Κατηγορία Επιτήρησης θα πραγματοποιηθούν αλλαγές στη σύνθεση των Δεικτών, ενώ οι μετοχές της εταιρείας «Cyprus Popular Bank Public Co LTD» θα αφαιρεθούν άμεσα από τους δείκτες στους οποίους συμμετέχουν.

Οι μετοχές της «ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε» αφαιρούνται από τη σύνθεση του Γενικού Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ.» .

Οι μετοχές των εταιρειών «ΣΕΛΟΝΤΑ» και «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ» διαγράφονται από το Δείκτη Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης και αντικαθίστανται από τις μετοχές των εταιρειών «ΕΙΔΗΣΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ και «MEVACO»

Οι μετοχές της εταιρείας «ΣΕΛΟΝΤΑ» διαγράφονται από το Δείκτη FTSE/Χ.Α. Διεθνούς Δραστηριοποίησης Plus και αντικαθίστανται από τις μετοχές των εταιρειών «J.&P. ΑΒΑΞ»

Οι μετοχές της εταιρείας «CYPRUS POPULAR BANK PUBLIC CO LTD» διαγράφονται από το Δείκτη FTSE/ X.A. Mid Cap και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ »

Οι μετοχές της εταιρείας «CYPRUS POPULAR BANK PUBLIC CO LTD» διαγράφονται από το Δείκτη FTSE/ X.A. – Χ.Α.Κ Τραπεζικός Δείκτης χωρίς άμεση αντικατάσταση, καθώς και από τους δείκτες FTSE/ X.A. Δείκτης Τραπεζών, FTSE/ X.A. Δείκτης Αγοράς, χωρίς άμεση αντικατάσταση.

Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Παρασκευής 5 Απριλίου 2013.


σχετικα αρθρα