Εγκρίθηκε  η σύμβαση ΟΠΑΠ- Ιντραλότ από την 7η Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου,  σύμφωνα και με επίσημα αποτέλεσματα της ψηφοφορίας που ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΠΑΠ.

Αίσθηση προκάλεσε ωστόσο η στάση του ΤΑΙΠΕΔ το οποίο επέλεξε να μην εγκρίνει αλλά ούτε και να μπλοκάρει την εξέλιξη της διαδικασίας.

Δεν εγκρίνω αλλά δεν μπλοκάρω, είπε εμμέσως το ΤΑΙΠΕΔ για τη σύμβαση ΟΠΑΠ-Ιντραλοτ, το οποίο συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση με ποσοστό 3,13%, έχοντας δηλαδή το αναγκαίο ποσοστό για να προχωρήσει η έγκριση της σύμβασης με την Ιντραλότ , χωρίς την έγκριση του, επιλέγοντας την αποχή στην ψηφοφορία. 

Αν το ΤΑΙΠΕΔ είχε προσέλθει με το σύνολο του 33%των μετοχών του, η αποχή από την ψηφοφορία θα μπλόκαρε την έγκριση της σύμβασης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο σύνολο των 120.783.058 μετοχών που συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση ή το 37,86% των μετοχών της εταιρειας, υπέρ της έγκρισης της σύμβασης ψήφισαν οι 85.576.017 μετοχές ή το 70,85%. Οχι στη σύμβαση ψήφισαν  35.000 μετοχές ή το 0,03% των μετόχων, ενώ απείχαν  35.172.041 μετοχές ή το 29,12%.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευση με επιστολή του ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ κ. Σ.Σταυρίδης, γνωστοποίησε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΟΠΑΠ ότι το ΤΑΙΠΕΔ παρίσταται στη Συνέλευση με μέρος των μετοχών του (10.000.000 μετοχές) και εμπιστεύεται τη διοίκηση της εταιρείας. Όμως δεν είναι σε θέση να εγκρίνει ή να μην εγκρίνει τη σύμβαση. 

Με τη στάση του αυτή όμως το ΤΑΙΠΕΔ δεν εμπόδισε την έγκριση της σύμβασης με την Ιντραλοτ για την παροχή τεχνολογικών υπηρεσιών και λειτουργικό σύστημα για όλα τα παιχνίδια. Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΟΠΑΠ συνεχίστηκε το Σάββατο, μετά από αίτημα αναβολής που είχε ζητήσει ο βασικός μέτοχος της εταιρείας το ΤΑΙΠΕΔ στις 26/3.

Μαρίνα Πρωτονοταρίου