Την έναρξη της λειτουργίας του www.alve.com, μέσω του οποίου ξεκινά την επέκτασή της στο εξωτερικό, ανακοίνωσε η Skroutz ΑΕ.

Το www.alve.com αποτελεί την "τουρκική" εκδοχή της γνωστής και ιδιαίτερα επιτυχημένης μηχανής και σύγκρισης τιμών και προϊόντων www.skroutz.gr, η οποία παρακολουθεί την αντίστοιχη αγορά της γειτονικής χώρας, και συνιστά ένα νέο προϊόνπου αξιοποιεί τη μακρόχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία της Skroutz στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας στα δεδομένα της τούρκικης αγοράς.

Στόχος του www.alve.com είναι να εδραιωθεί ως μία αξιόπιστη πλατφόρμα αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και να αποτελέσει ισχυρό εργαλείο έρευνας αγοράς για τους Τούρκους καταναλωτές.

Η επιλογή της γειτονικής χώρας για την επέκταση των δραστηριοτήτων της Skroutz εκτός συνόρων, βασίζεται στην τεράστια δυναμική ανάπτυξης που παρουσιάζει η online αγορά στην Τουρκία. Ο στόχος της τρέχουσας χρονιάς, είναι η μεγιστοποίηση των συνεργατών και των e-shops που συμμετέχουν, ώστε σταδιακά να αυξηθεί η κίνηση της ιστοσελίδας και το www.alve.com να εισέλθει δυναμικά στο χάρτη του ηλεκτρονικού εμπορίου της Τουρκίας.

Το www.alve.com βρίσκεται ήδη σε λειτουργία από τις 20 Μαρτίου 2013, φιλοξενώντας 10 ηλεκτρονικά καταστήματα και περισσότερα από 93.000 προϊόντα σε πάνω από 600 κατηγορίες, όπως τεχνολογία, σπίτι – κήπος, χόμπι - αθλητισμός, auto – moto, μόδα – ομορφιά και παιδικά – βρεφικά.