Οι γιατροί τα κατάφεραν. Δύο χρόνια μετά το ξεκίνημά του οι γιατροί ιδρυτές και μέτοχοι του ΡΕΑ, δικαίως περηφανεύονται για την πορεία του.  Απάντησαν με τον καλύτερο τρόπο στον σκληρό ανταγωνισμό από τους μεγάλους του κλάδου και στοχεύουν πλέον στην 1η θέση.

Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, με αφορμή τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 2 ετών λειτουργίας της, ανακοίνωσε τους νέους στόχους και το αναπτυξιακό πλάνο των επόμενων ετών σε σχετική Συνέντευξη Τύπου παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Μάριου Σαλμά και του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Θανάση Σκορδά.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Κλινικής ΡΕΑ κ. Κυριάκος Μητσάκος Μπαρμπαγιάννης «Πριν από 2 χρόνια πιστέψαμε σε ένα κοινό όραμα, επενδύσαμε 120 εκ. ευρώ σε περίοδο οικονομικής ύφεσης και δημιουργήσαμε μια υπερσύγχρονη μαιευτική γυναικολογική κλινική με στόχο την καθιέρωσή μας ως πρώτη επιλογή στο χώρο των ιδιωτικών υπηρεσιών Μαιευτικής & Γυναικολογίας. Σήμερα, έχουμε να παρουσιάσουμε σημαντικά ιατρικά επιτεύγματα, μηδενική θνησιμότητα στο σύνολο των 20.000 εισαγωγών που έχουν πραγματοποιηθεί. Παράλληλα, ο ρυθμός ανάπτυξης του κύκλου εργασιών που ανέρχεται σε 26,2% για το 2012 σε σχέση με το 2011 και 37,2% για το Α’ τρίμηνο του 2013 συγκριτικά με το αντίστοιχο περυσινό, αντανακλά την υψηλή ανταπόκριση του κοινού και επιβεβαιώνει τους στόχους και τις προσδοκίες μας».

Μέσα σε 2 έτη λειτουργίας, η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και έχει αναδειχθεί σε μία από τις πλέον αξιόπιστες κλινικές της χώρας όπως επιβεβαιώνεται και από τις 13.000 επιτυχείς γεννήσεις, τις 20.000 εισαγωγές που έχει πραγματοποιήσει καθώς και τα 105.000 εξωτερικά περιστατικά που έχει εξυπηρετήσει. Δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη ιατροκεντρικού μοντέλου και στην προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, η ΡΕΑ έχει επιτύχει τη συνεργασία με 1.000 ιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων, 490 εκ των οποίων διαθέτουν μετοχικό μερίδιο. Επιπλέον, διαθέτει στελέχωση 600 εργαζομένων υψηλής κατάρτισης και παρέχει τον πλέον σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό της χώρας.

Και φέτος είναι η μοναδική εταιρεία του κλάδου των ιδιωτικών κλινικών που συνεχίζει να επενδύει. Προχωρεί στην υλοποίηση του στρατηγικού της σχεδιασμού επενδύοντας 10 εκ. ευρώ   για την επέκταση των εγκαταστάσεων της. Εχει ξεκινήσει ήδη η ανέγερση νέας πτέρυγας που θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο 2014, με στόχο να ανταποκριθεί στις διευρυμένες ανάγκες του γυναικείου κοινού με την είσοδο της σε νέα τμήματα της αγοράς Ιδιωτικών Υπηρεσιών Υγείας.

Μετά την πρόσφατη απόκτηση άδειας Μεικτής Χειρουργικής Κλινικής, η ΡΕΑ επεκτείνεται και σε νέους ιατρικούς τομείς και υπηρεσίες όπως Γενική Χειρουργική, Πλαστική Χειρουργική και ΩΡΛ καθώς και τη λειτουργία Αγγειολογικού Τμήματος στοχεύοντας να καθιερωθεί ως η Νο 1 επιλογή των γυναικών στην αγορά των Ιδιωτικών Υπηρεσιών Υγείας.

Μαρίνα Πρωτονοταρίου

[email protected]