Τη δυνατότητα σε όλους να στέλνουν πιο άμεσα τους φακέλους τους, από το περίπτερο της γειτονιάς τους, δίνει η ACS.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα υπηρεσία ταχυμεταφοράς "ACS Kiosk Xpress" προσφέρεται μόνο από συμβεβλημένα σημεία λιανικής πώλησης (περίπτερα, είδη ψιλικών, mini-market, κ.α.) με την ειδική σήμανση ACS Kiosk Xpress σε συνεργασία με την εταιρεία Netlink.

Όπως αναφέρεται, "η νέα υπηρεσία έχει σχεδιαστεί για να είναι τόσο απλή, ώστε οι πελάτες να στέλνουν τους φακέλους τους σε όλη την Ελλάδα εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και πάνω από όλα αξιόπιστα, κάνοντας χρήση ενός τυποποιημένου φάκελου ACS και επιλέγοντας μεταξύ 2 χρεώσεων για την αξία της αποστολής, ανάλογα με τον προορισμό (εντός Νομού και εκτός Νομού). Επιπλέον, οι πελάτες της υπηρεσίας μπορούν να ενημερωθούν δωρεάν για την πορεία και την παράδοση της αποστολής τους μέσω SMS και e-mail, αλλά και να παρακολουθήσουν ηλεκτρονικά την αποστολή τους ("track and trace") στο www.acscourier.gr με τον αριθμό της αποστολής, μέσω της απόδειξης που λαμβάνουν. Τέλος, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν με e-mail και το φορολογικό παραστατικό για την αποστολή τους". 

Σημειώνεται πως η υπηρεσία "ACS Kiosk Xpress" λειτουργεί ήδη σε 44 σημεία λιανικής πώλησης εντός Αττικής, ενώ σταδιακά υλοποιείται η επέκταση της με πρόσθετα σημεία και σε άλλες περιοχές, εντός και εκτός Αττικής.AC