Η νέα πολυαναμενόμενη σειρά “Da Vinci’s Demons” κάνει πρεμιέρα στον OTE TV, μέσα από το κανάλι FOX, λίγες μόλις ώρες μετά την προβολή της στην Αμερική, το Σάββατο 13 Απριλίου, τα μεσάνυχτα.

Η σειρά επικεντρώνεται στις άγνωστες πτυχές της ιστορίας του Λεονάρντο Ντα Βίντσι και αφηγείται τη ζωή του στην αναγεννησιακή Φλωρεντία, όταν ακόμη νέος ο ιδιοφυής καλλιτέχνης και εφευρέτης έρχεται σε ρήξη με το περιβάλλον του, αναζητώντας τη γνώση και την αλήθεια.

Τη σειρά υπογράφει ο David S. Goyer, σεναριογράφος της τριλογίας του Batman και του Blade, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τον ανερχόμενο Tom Riley, την Laura Haddcock και τον Ian Pirie. To “Da Vinci’s Demons” θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 00.00 στο κανάλι FOX, στον OTE TV.

Οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να απολαύσουν το “Da Vinci’s Demons” μαζί με τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές και κορυφαίες κινηματογραφικές πρεμιέρες σε υψηλή ποιότητα, μέσα από τα 6 κανάλια με ταινίες και σειρές, αλλά και τις υπηρεσίες OTE Cinema On Demand και OTE TV Club.

Με περισσότερα από 70 ψηφιακά κανάλια συνολικά, από τα οποία τα 17 σε υψηλή ευκρίνεια (HD), ο ΟΤΕ TV σήμερα προσφέρει το μεγαλύτερο μπουκέτο καναλιών στην ελληνική αγορά με μόλις 19,90 ευρώ/μήνα (Full pack).