Αύξηση των μεγεθών της στα 2 εκ. ευρώ από 1,7 εκ. ευρώ πέρσι αναμένει το 2013 η HotelBrain, η ανεξάρτητη εταιρεία που ειδικεύεται στην Ανάπτυξη, Διαχείριση και παροχή Συμβουλών Ξενοδοχείων. 

Η εταιρεία επεκτάθηκε πρόσφατα στο εξωτερικό αναλαμβάνοντας την αναπτυξιακή στρατηγική ενός ξενοδοχείου στη Βηρυττό. "Ηδη διαθέτουμε συμφωνίες με 57 ξενοδοχεία στην Ελλάδα και πλέον μας ενδιαφέρει η ανάπτυξή μας στο εξωτερικό σε Τουρκία και Κύπρο " σημειώνει ο επικεφαλής της εταιρείας Πάνος Παλαιολόγος. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα ξενοδοχεία που αναπτύσσει η εταιρεία παρουσιάζουν μείωση εξόδων καια ύξηση εσόδων. "Παρέχουμε σε μικρές μονάδες μέχρι 30 δωμάτια, τη δυνατότητα ενός επαγγλεματικού μάνατζμαντ με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητάς τους" εξηγεί ο κ. Παλαιολόγος.

Aξίζει να σημειωθεί  ότι η HotelBrain είναι αποκλειστικός συνεργάτης της LHP, της εταιρείας management των Small Luxury Hotels of the World, για τις περιοχές της Μεσογείου, της Ανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Η πολυετής εμπειρία της HotelBrain και το συνεχώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο της   συνδυάζεται με την   εξειδίκευση και το εύρος των έργων της NewSymbol Hotel Investments στο πεδίο των συμβουλευτικών υπηρεσιών επενδύσεων και μεσιτικών υπηρεσιών για την ξενοδοχειακή βιομηχανία. Το γεγονός αυτό δημιουργεί την κατάλληλη συνέργια και προσφέρει πρακτικές και ολοκληρωμένες λύσεις σε ξενοδόχους, επενδυτές, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ξενοδοχειακές εταιρείες (operators).

Το συμβουλευτικό τμήμα της εταιρείας παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις φάσεις της ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου: από την μελέτη σκοπιμότητας & βιωσιμότητας και την εκτίμηση της εμπορικής του αξίας έως την πλήρη υποστήριξη και εκπαίδευση κατά τη διάρκεια της προ-λειτουργικής περιόδου.

Μ.Πρωτονοταρίου