Και τσιγάρα στα Carrefour μετά το Πάσχα

Και τσιγάρα στα Carrefour μετά το Πάσχα

Στα προϊόντα καπνού εισέρχονται τα σουπερμάκετ Μαρινόπουλος τα οποία λανσάρονται πιλοτικά στα πρώτα καταστήματα και αμέσως μετά το Πάσχα θα αρχίσουν να τοποθετούνται βάσει συγκεκριμένου πλάνου στα πρώτα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας. 

Η εταιρεία προχωρεί σε αυτήν την κίνηση, βασιζόμενη στις πρόσφατες αλλαγές περί απελευθέρωσης επιμέρους αγορών του λιανεμπορίου στις οποίες προχώρησε πρόσφατα η κυβέρνηση. 
Στόχος της Μαρινόπουλος Α.Ε. σε διάστημα 2 μηνών είναι να καθιερωθεί σε αυτή την αγορά με 250 καταστήματα και επί της ουσίας με τα υπερμάρκετ Carrefour και τα σούπερ μάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος. 

Η προμήθεια των προϊόντων καπνού θα γίνεται από τα δίκτυα χονδρικής της σχετικής αγοράς. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μαρινόπουλος Α.Ε., Jerome Loubere, σχολιάζοντας την ανωτέρω εξέλιξη δήλωσε ότι: «Η απόφαση της εταιρίας να εισέλθει στην κατηγορία αυτή θα στηρίξει την γενικότερη προσπάθειά της για μια θετική πορεία μέσα στο 2013 χρονιά η οποία λόγω της ύφεσης αξιολογείται δύσκολη για το λιανεμπόριο συνολικά, ενώ εντάσσεται στη στρατηγική απόφασή της να επεκταθεί σε κάθε κατηγορία προϊόντων που θα απελευθερωθεί από εδώ και στο εξής.»
 
 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο